MÜNİH ISAR NEHRİNİN KENARINDA BULUŞTU

Yaşam 09.09.2016 - 00:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2419+ kez okundu.
 

MÜNİH ISAR NEHRİNİN KENARINDA BULUŞTU

Münih’te üç gün süreyle gerçekleştirilen kültür etkinliği “Isarinselfest” renkli görüntülere sahne oldu.
Ludwigshafen ve Maximiliansbrücke arasında Isar nehrinin kenarında gerçekleştirilen festivale binlerce kişi akın etti. Bu yıl “Isar herkes için” parolası ile gerçekleştirilen festivalde açık havada sergilenen dans, müzik, tiyatro ve akrebosi gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Sokak sanatçılarının birbirinden ilginç performansları profesyonellere taş çıkarttı. Festivalde çocuklarda unutulmadı. Çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun parklarında minikler doyasıya eğlendi. Bavyera bölgesine özgü kıyafetlerin çoğunlukta olduğu festivalde Bavyera mutfağından  lezzetler sunuldu. Katılımcılar enfes yemeklerin tadına bakarken soğuk biralarını keyifle yudumladı. Festivalde ki kalabalığı  fırsat bilenler de vardı. SPD kurduğu stant ile halkla buluştu. Havanın güneşli olmasının tadını çıkaranlar Isar’ın soğuk sularının kenarında güneşlenmekten kendilerini alamadı. Müziğin yanında tiyatro ve ilizyon gösterileri de yer aldı. Özellikle festivalin minik hayranları bu gösterileri ağzı açık izledi.  Ücretsiz olarak gerçekleştirilen festivalde aileler ve eğlence müdavimleri Isar’ın coşkusuna ortak oldu.  munihinsesi.com/özel
Münih’te üç gün süreyle gerçekleştirilen kültür etkinliği “Isarinselfest” renkli görüntülere sahne oldu.

Ludwigshafen ve Maximiliansbrücke arasında Isar nehrinin kenarında gerçekleştirilen festivale binlerce kişi akın etti. Bu yıl “Isar herkes için” parolası ile gerçekleştirilen festivalde açık havada sergilenen dans, müzik, tiyatro ve akrebosi gösterileri izleyenlerden tam not aldı.

Sokak sanatçılarının birbirinden ilginç performansları profesyonellere taş çıkarttı. Festivalde çocuklarda unutulmadı. Çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun parklarında minikler doyasıya eğlendi.

Bavyera bölgesine özgü kıyafetlerin çoğunlukta olduğu festivalde Bavyera mutfağından  lezzetler sunuldu. Katılımcılar enfes yemeklerin tadına bakarken soğuk biralarını keyifle yudumladı. Festivalde ki kalabalığı  fırsat bilenler de vardı. SPD kurduğu stant ile halkla buluştu.

Havanın güneşli olmasının tadını çıkaranlar Isar’ın soğuk sularının kenarında güneşlenmekten kendilerini alamadı. Müziğin yanında tiyatro ve ilizyon gösterileri de yer aldı. Özellikle festivalin minik hayranları bu gösterileri ağzı açık izledi. 

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen festivalde aileler ve eğlence müdavimleri Isar’ın coşkusuna ortak oldu. 

munihinsesi.com/özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.