MÜNİH MAÇI BİRLİKTE İZLEYECEK

Etkinlik 11.06.2016 - 14:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1942+ kez okundu.
 

MÜNİH MAÇI BİRLİKTE İZLEYECEK

SUADE Entertainmen organizasyonu ile 12 Haziran Pazar günü saat 15.00'te oynanacak olan Türkiye - Hırvatistan maçı birlikte izlenecek.
Fransa EURO 2016 karşılaşmalarında yarın Hırvatistan karşısında ilk maçına çıkacak olan milli takımımız Münih'te de yalnız kalmayacak. Girişin ücretsiz olacağı toplu maç izleme organizasyonu HD ekrandan izlenecek. Organizasyon yetkililerinden yapılan açıklamada; "Beyaz kırmızı rengimiz, Avrupayı titretiriz. Herkes bizi örnek alsın, taraftarımızla dünyayı inletiriz" açıklaması yapıldı. ALTEN RAFFINERIE Freidenstrasse 10 adresinde gerçekleştirilecek etkiniğe girişler saat 13.30'da başlayacak. Deniz GEZGİNCİmunihinsesi.com / özel 
SUADE Entertainmen organizasyonu ile 12 Haziran Pazar günü saat 15.00'te oynanacak olan Türkiye - Hırvatistan maçı birlikte izlenecek.

Fransa EURO 2016 karşılaşmalarında yarın Hırvatistan karşısında ilk maçına çıkacak olan milli takımımız Münih'te de yalnız kalmayacak.

Girişin ücretsiz olacağı toplu maç izleme organizasyonu HD ekrandan izlenecek. Organizasyon yetkililerinden yapılan açıklamada; "Beyaz kırmızı rengimiz, Avrupayı titretiriz. Herkes bizi örnek alsın, taraftarımızla dünyayı inletiriz" açıklaması yapıldı.

ALTEN RAFFINERIE Freidenstrasse 10 adresinde gerçekleştirilecek etkiniğe girişler saat 13.30'da başlayacak.

Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com / özel 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.