MÜNİH PASİNG CAMİSİ’DEN MESAJ VAR

Yaşam 30.06.2016 - 12:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1671+ kez okundu.
 

MÜNİH PASİNG CAMİSİ’DEN MESAJ VAR

Münih Pasing Hacı Bayram Camii Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şahin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Münih Pasing Hacı Bayram Camii Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şahin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Şahin’in mesajını aynen yayınlıyoruz: Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. “Evveli rahmet ortası mağfiret ve sonu günahlardan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Özel hayatımızda dindarlığın, sosyal hayatımızda dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde yaşanmasına vesile olan bir mevsimde bulunmaktayız. Pek çok hayır ve bereketi barındıran, ilahî af ve mağfiret niyazlarıyla dolu olan, rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşmaktayız. Önümüzdeki 01 Temmuz 2016 Cuma’yı Cumartesi’ye  bağlayan gece Kur’an-ı Kerimin indirildiği Kadir Gecesidir.  Bu geceyi bunca değerli kılan;  Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmesi, bu gecenin bin aydan daha hayırlı olarak nitelendirilmesi, sema kapılarının açılarak, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayılması, Cenab-ı Mevlâ’ya açılan ellerin, yükselen dua ve yakarışların kabul edileceğinin bildirilmesidir. Diğer taraftan Kalpleri ilahi rahmet ve bereketle yumuşatan mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günlere sıhhat ve afiyet içerisinde bizleri kavuşturan Yüce Allah’a hamd ediyor, Birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşliğimizin merkaezi haline getirmeye çalıştığımız Münih Pasing DİTİB Hacı Bayram Camiimizin bu halde bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetim, üyelerimiz ve değerli cemaatimize teşekkür ediyor, aramızdan ayrılarak ebedi aleme göç edenlere de rahmet niyaz ediyorum. Kadınlarımızla, Erkeklerimizle, Çocuklarımız, Gençlerimiz ve ihtiyarlarımızla kurulan bu cemiyetimiz, sevgi yumakları birlik ve beraberliğin, hoşgörü ve kardeşliğimizin eşsiz örneklerini oluşturacaktır. Bayramlar, milletçe büyüklerimizi aradığımız, küçüklerimize sevgi gösterdiğimiz toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da geliştirdiğimiz müstesna günlerimizdir. Cenabı Allah, bizleri sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlara kavuştursun. Bu deruni ve samimi temennilerle Münih’te yaşayan tüm kardeşlerimizin bütün Müslümanların mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik eder, birlik ve beraberliğimize, müminlerin huzur ve saadetine, insanlığın barış ve kardeşliğine vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederim. Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımız mübarek olsun, hayatımızın her anı Kadir Gecesi kadar kıymetli olsun. Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih Pasing Hacı Bayram Camii Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şahin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Münih Pasing Hacı Bayram Camii Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şahin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Şahin’in mesajını aynen yayınlıyoruz:

Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

“Evveli rahmet ortası mağfiret ve sonu günahlardan kurtuluş” olan mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Özel hayatımızda dindarlığın, sosyal hayatımızda dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde yaşanmasına vesile olan bir mevsimde bulunmaktayız. Pek çok hayır ve bereketi barındıran, ilahî af ve mağfiret niyazlarıyla dolu olan, rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşmaktayız. Önümüzdeki 01 Temmuz 2016 Cuma’yı Cumartesi’ye  bağlayan gece Kur’an-ı Kerimin indirildiği Kadir Gecesidir. 

Bu geceyi bunca değerli kılan;  Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmesi, bu gecenin bin aydan daha hayırlı olarak nitelendirilmesi, sema kapılarının açılarak, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayılması, Cenab-ı Mevlâ’ya açılan ellerin, yükselen dua ve yakarışların kabul edileceğinin bildirilmesidir.

Diğer taraftan Kalpleri ilahi rahmet ve bereketle yumuşatan mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günlere sıhhat ve afiyet içerisinde bizleri kavuşturan Yüce Allah’a hamd ediyor, Birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşliğimizin merkaezi haline getirmeye çalıştığımız Münih Pasing DİTİB Hacı Bayram Camiimizin bu halde bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yönetim, üyelerimiz ve değerli cemaatimize teşekkür ediyor, aramızdan ayrılarak ebedi aleme göç edenlere de rahmet niyaz ediyorum.

Kadınlarımızla, Erkeklerimizle, Çocuklarımız, Gençlerimiz ve ihtiyarlarımızla kurulan bu cemiyetimiz, sevgi yumakları birlik ve beraberliğin, hoşgörü ve kardeşliğimizin eşsiz örneklerini oluşturacaktır.

Bayramlar, milletçe büyüklerimizi aradığımız, küçüklerimize sevgi gösterdiğimiz toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da geliştirdiğimiz müstesna günlerimizdir. Cenabı Allah, bizleri sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlara kavuştursun. Bu deruni ve samimi temennilerle Münih’te yaşayan tüm kardeşlerimizin bütün Müslümanların mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik eder, birlik ve beraberliğimize, müminlerin huzur ve saadetine, insanlığın barış ve kardeşliğine vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederim. Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımız mübarek olsun, hayatımızın her anı Kadir Gecesi kadar kıymetli olsun.

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.