MÜNİH TÜRKGÜCÜ ATASPOR'DA NELER OLUYOR ?

18.06.2016 - 22:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2412+ kez okundu.
 

MÜNİH TÜRKGÜCÜ ATASPOR'DA NELER OLUYOR ?

Münihin Sesi köşe yazarlarından Hüseyin Oluç'un MÜNİH TÜRKGÜCÜ ATASPOR'DA NELER OLUYOR ? başlıklı yazısına haberin devamından ulaşabilirsiniz.
Sorumuzun cevabı :Güzel şeyler oluyor. Ekip ruhu, azim, heyacan, profesyonelleşme çabası ve en önemlisi emeğe saygı. Centilmenlik ve hedefine kilitlenme ise olmazsa olmazları. Yönetim kurulu el ele vermiş topluma faydalı olma adına çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona çok iyi bir kadro kurulmuş. Hedef büyük ama centilmenlikden taviz vermek yok. Münih Türkgücü- Ataspor yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde Türk-Alman basın mensuplarıyla bir araya geldi. Cafe Glockenspiel toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısı vesilesiyle Kulüp Başkanı Hasan Kivran Bey, Basın Sorumlusu Selen Gürler Hanımefendi ve takımın motivasyon sorumlusu Kadir Alkan bey ile tanışma imkânımız oldu. Hani derler ya `bir insandan gelecekte beklentini görmek istiyorsan suanki icraatıni bakman yeterlidir`, işte bizde karşımızda başarıya ulaşma adına hedefine kilitlenmiş bir ekip gördük. Münih´de tam sayısını bilmemekle birlikte elliden fazla Türk STK olduğunu tahmin ediyorum. 13 yıldır Almanya´da gazetecilik yapan biri olarak şunu belirtmek isterim ki ilkkez bir dernek-kulübün gelecek bir yıl içerisinde kendisine hedef olarak koyduğu noktaya ulaşma adına profesyonel bir çalışma yaptığına şahit oldum. Anlaşılan o ki busene çoluk-çocuk Münih Türkgücü-Ataspor maçlarını izlemeye gideceğiz. Skoru önemsedikleri kadar centilmenligide önem veren bir takım sahada başarılı olacaktır. Kulübün başkanı Hasan Kivran´in iş hayatındaki disiplinli ve kararlı ilkeleri ekibe yansımış. Bir işveren nasıl ki işçisinin performansını artırmak için gerekli olan ortamı ve desteği sağlamasını bilmesini gerekiyorsa, O`da tüm futbolcularının saha içi ve dışı sorunlarıyla yakından ilgilenme adına gerekli ekip çalışması yaparak görevlendirme yapmış. Başkan Kivran´in en büyük güvencesi ise güçlü bir yönetim kurulunun ekip çalışmasının içerisinde kendisine yardımcı oluyor olması. Yönetim kurulu listesinide baktığımızda birbirinden kıymetli yönetici bu sezon futbolcularla birlikte başarı için ter dökecek. Münih Türkgücü-Ataspor 2016-2017 sezonunda yaptığı transferlerle umut vaat ediyor. Değişik liglerde mücadele eden genç ve yetenekli 14 futbolcu ile anlaşarak transfer sezonunu kapatmış. Transferlerin gerçekleşmesinde ise en büyük emek , takım sorumlusu Kadir Alkan´a ait. Kısacası Münih Türkgücü-Ataspor umut ve ümit vaat ediyor. Kendilerine 2016-2017 sezonunda başarılar diliyor, yapılan bu çalışmalara tüm vatandaşlarımızın seyirci olarak sahaya giderek destek olarak göstermelerini rica ediyorum. Hüseyin Oluc Gazeteci-Ekonomist gazeteciyim20@gmail.com
Münihin Sesi köşe yazarlarından Hüseyin Oluç'un MÜNİH TÜRKGÜCÜ ATASPOR'DA NELER OLUYOR ? başlıklı yazısına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Sorumuzun cevabı :Güzel şeyler oluyor. Ekip ruhu, azim, heyacan, profesyonelleşme çabası ve en önemlisi emeğe saygı. Centilmenlik ve hedefine kilitlenme ise olmazsa olmazları. Yönetim kurulu el ele vermiş topluma faydalı olma adına çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona çok iyi bir kadro kurulmuş. Hedef büyük ama centilmenlikden taviz vermek yok.

Münih Türkgücü- Ataspor yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde Türk-Alman basın mensuplarıyla bir araya geldi. Cafe Glockenspiel toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısı vesilesiyle Kulüp Başkanı Hasan Kivran Bey, Basın Sorumlusu Selen Gürler Hanımefendi ve takımın motivasyon sorumlusu Kadir Alkan bey ile tanışma imkânımız oldu. Hani derler ya `bir insandan gelecekte beklentini görmek istiyorsan suanki icraatıni bakman yeterlidir`, işte bizde karşımızda başarıya ulaşma adına hedefine kilitlenmiş bir ekip gördük.

Münih´de tam sayısını bilmemekle birlikte elliden fazla Türk STK olduğunu tahmin ediyorum. 13 yıldır Almanya´da gazetecilik yapan biri olarak şunu belirtmek isterim ki ilkkez bir dernek-kulübün gelecek bir yıl içerisinde kendisine hedef olarak koyduğu noktaya ulaşma adına profesyonel bir çalışma yaptığına şahit oldum.

Anlaşılan o ki busene çoluk-çocuk Münih Türkgücü-Ataspor maçlarını izlemeye gideceğiz. Skoru önemsedikleri kadar centilmenligide önem veren bir takım sahada başarılı olacaktır.

Kulübün başkanı Hasan Kivran´in iş hayatındaki disiplinli ve kararlı ilkeleri ekibe yansımış. Bir işveren nasıl ki işçisinin performansını artırmak için gerekli olan ortamı ve desteği sağlamasını bilmesini gerekiyorsa, O`da tüm futbolcularının saha içi ve dışı sorunlarıyla yakından ilgilenme adına gerekli ekip çalışması yaparak görevlendirme yapmış.

Başkan Kivran´in en büyük güvencesi ise güçlü bir yönetim kurulunun ekip çalışmasının içerisinde kendisine yardımcı oluyor olması. Yönetim kurulu listesinide baktığımızda birbirinden kıymetli yönetici bu sezon futbolcularla birlikte başarı için ter dökecek.

Münih Türkgücü-Ataspor 2016-2017 sezonunda yaptığı transferlerle umut vaat ediyor. Değişik liglerde mücadele eden genç ve yetenekli 14 futbolcu ile anlaşarak transfer sezonunu kapatmış. Transferlerin gerçekleşmesinde ise en büyük emek , takım sorumlusu Kadir Alkan´a ait.

Kısacası Münih Türkgücü-Ataspor umut ve ümit vaat ediyor. Kendilerine 2016-2017 sezonunda başarılar diliyor, yapılan bu çalışmalara tüm vatandaşlarımızın seyirci olarak sahaya giderek destek olarak göstermelerini rica ediyorum.

Hüseyin Oluc 
Gazeteci-Ekonomist 
gazeteciyim20@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.