MÜNİHİN SESİ WEB TV YAYINDA

Duyurular 26.01.2016 - 22:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2415+ kez okundu.
 

MÜNİHİN SESİ WEB TV YAYINDA

Münihin Sesi bundan sonra daha gür çıkacak. Münihin Sesi Web televizyonu test yayınlarına başladı.
Sitemizin sağ tarafında bulunan Web TV bölümünden daha önce FARKLI SESLER programında gerçekleştirdiğimiz röportajlara görüntülü olarak ulaşabilirsiniz. EM radyo üzerinden canlı olarak dinleyebildiğiniz Farklı Sesler programını test yayınının ardından internet televizyonu üzerinden de canlı olarak izleyebileceğiniz. MÜNİHİN SESİ
Münihin Sesi bundan sonra daha gür çıkacak. Münihin Sesi Web televizyonu test yayınlarına başladı.

Sitemizin sağ tarafında bulunan Web TV bölümünden daha önce FARKLI SESLER programında gerçekleştirdiğimiz röportajlara görüntülü olarak ulaşabilirsiniz.

EM radyo üzerinden canlı olarak dinleyebildiğiniz Farklı Sesler programını test yayınının ardından internet televizyonu üzerinden de canlı olarak izleyebileceğiniz.

MÜNİHİN SESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.