MÜNİHİN SESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Duyurular 11.08.2016 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2249+ kez okundu.
 

MÜNİHİN SESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Münihin Sesi'nde görev değişimi. Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Deniz Gezginci görevini Zeki Genç'e devretti.
Yayın hayatına bir buçuk yıl önce başlayan ve Basın-Meslek ilkelerine uymayı kendine ilke edinen Münihin Sesi sitesinde görev değişimi. Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Deniz Gezginci görevini Zeki Genç'e devretti. Zeki Genç'in bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden ve Basın Meslek İlkeleri'nden bir an olsun vazgeçmeyeceğine inancımızı belirtir, Zeki Genç'e yeni görevinde başarılar dileriz. Münihin Sesi'nde paylaşmak istediğiniz haberleri zeki@munihinsesi.com adresine gönderebilirsiniz.  MÜNİHİN SESİ
Münihin Sesi'nde görev değişimi. Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Deniz Gezginci görevini Zeki Genç'e devretti.

Yayın hayatına bir buçuk yıl önce başlayan ve Basın-Meslek ilkelerine uymayı kendine ilke edinen Münihin Sesi sitesinde görev değişimi.

Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Deniz Gezginci görevini Zeki Genç'e devretti. Zeki Genç'in bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden ve Basın Meslek İlkeleri'nden bir an olsun vazgeçmeyeceğine inancımızı belirtir, Zeki Genç'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Münihin Sesi'nde paylaşmak istediğiniz haberleri zeki@munihinsesi.com adresine gönderebilirsiniz. 

MÜNİHİN SESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.