MÜNİH'İN SİVAS KATLİAMI YORUMLARI

Yaşam 04.07.2016 - 11:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2969+ kez okundu.
 

MÜNİH'İN SİVAS KATLİAMI YORUMLARI

Geçtiğimiz günlerde sitemizden SİVAS KATLİAMI İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI ÖNEMSİYORUZ başlığı ile yaptığımız duyuruya gelen yorumlar şöyle oluşmuştur.
Münihin Sesi resmi sosyal medya hesaplarımızdan SİVAS KATLİAMI ile ilgili yapılan yorumlar; Kamuran Öztürk 37 insanımız yakıldı Cansade Özoğul sıvas'ta yaşananlar Osmalı zamanda başlayan alevi meshepli vatandaş lara başlatılan Alevi Soykırımının devamıdır. Nilgün Yastioglu Möller  Bu kitabı herkese tavsiye ediyorum, hiçbirșey orada yașananların sebebi olamaz (Sivas Katliamı ve Şeriat - Lütfi Kaleli) Evrim Akbay Gürses Canlarimizin kani yerde kaldi, o günün suclulari cezalindirilmadi , 2temmuz günü canlarimizi anmaktan baska elimizden hic bir sey gelmiyor Kamuran Öztürk Mazlumun ahı yerde kalmaz.Yargıç sende yargılanacaksın.Varya bir Fransız'ların sözünde.21 yy Diktatörlerin ve faşizmin vede yobazlığın çöküş yy olacaktır. TC Zeynep Urunga Umay ne insanlıkta nede islamiyette yeri olmayan karanlık bir zihniyetin insanlığa yaşattıgı büyük bir utançtır sivas katliam
Geçtiğimiz günlerde sitemizden SİVAS KATLİAMI İLE İLGİLİ YORUMLARINIZI ÖNEMSİYORUZ başlığı ile yaptığımız duyuruya gelen yorumlar şöyle oluşmuştur.

Münihin Sesi resmi sosyal medya hesaplarımızdan SİVAS KATLİAMI ile ilgili yapılan yorumlar;

Kamuran Öztürk 37 insanımız yakıldı

Cansade Özoğul sıvas'ta yaşananlar Osmalı zamanda başlayan alevi meshepli vatandaş lara başlatılan Alevi Soykırımının devamıdır.

Nilgün Yastioglu Möller  Bu kitabı herkese tavsiye ediyorum, hiçbirșey orada yașananların sebebi olamaz (Sivas Katliamı ve Şeriat - Lütfi Kaleli)

Evrim Akbay Gürses Canlarimizin kani yerde kaldi, o günün suclulari cezalindirilmadi , 2temmuz günü canlarimizi anmaktan baska elimizden hic bir sey gelmiyor

Kamuran Öztürk Mazlumun ahı yerde kalmaz.Yargıç sende yargılanacaksın.Varya bir Fransız'ların sözünde.21 yy Diktatörlerin ve faşizmin vede yobazlığın çöküş yy olacaktır.

TC Zeynep Urunga Umay ne insanlıkta nede islamiyette yeri olmayan karanlık bir zihniyetin insanlığa yaşattıgı büyük bir utançtır sivas katliam

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.