MÜNİH'TE HAFTA SONU YAPILABİLECEK 10 ŞEY

Etkinlik 22.04.2016 - 18:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1579+ kez okundu.
 

MÜNİH'TE HAFTA SONU YAPILABİLECEK 10 ŞEY

Münihin Sesi olarak bu hafta sonu Münih'te yapabileceğiniz 10 etkinliği sizler için hazırladık.
22 NİSAN CUMA GEMİLER GİRESUN'A Geleneksel Türk eserlerinin piyano ve şan için düzenlenen modern yorumlarının yer aldığı Gemiler Giresun'e konseri 22 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Münihlilerle buluşacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. 23 NİSAN CUMARTESİ ALMANYA ICH LIEBE DICH Almanya Ich Liebe Dich isimli komedi tiyatro 23 Nisan 2016 Cumartesi akşamı Münih´de sahne alacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. GÜLDAL MUMCU GELİYOR TBMM Eski Başkan Vekili, CHP İzmir Eski Milletvekili Güldal Mumcu, 23 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Münih'te olacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. GANİ ARIKAN İLE 23 NİSAN KUTLAMASI Münih'in sevilen müzisyenlerinden Udi Gani Arıkan, 23 Nisan Cumartesi günü Agais Restaurant'ta kutlanacak olan 23 Nisan Bayramında sahne alacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. 24 NİSAN PAZAR FRUHLINGSFEST DEVAM EDİYOR Münih'in en büyük festivallerinden biri olan Frühlingfest 01 Mayıs'a kadar devam edecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. MİLLİ GÖRÜŞ PEYGAMBERİMİZİ ANACAK İslam Toplumu Milli Görüş - Güney Bavyera bölgesi 24 Nisan Pazar günü saat 14.00'te düzenleyeceği programla Alemlere rahmet Hz. Muhammed organizasyonu ile Peygamberimizi anacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. LANDSHUT 23 NİSAN'A HAZIRLANIYOR Landshut Alman-Türk Okul Aile Birliği 24 Nisan Pazar günü saat 14.30'da düzenleyeceği etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. MÜNİH'TE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAK Alman Türk Dostluk Derneği 23 Nisan’ı coşkulu bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Ayrıntılar için tıklayınız.. BİR TAYYARECİ MÜNİH'E GELİYOR Atatürkçü Düşünce Derneği Münih, 24 Nisan Pazar günü saat 16.00'da Bir Tayyareci -Vecihi Hürkuş tek kişilik oyununu Münihlilerle buluşturuyor. Ayrıntılar için tıklayınız.. 25 NİSAN PAZARTESİ NEUMEYER SORULARI YANITLAYACAK ÜÇ BEŞ KİŞİ Derneği, Bavyera Hükümeti Uyum Sözcüsü Martin Neumeyer ile 25 Nisan Pazartesi günü saat 17.00'de söyleşi düzenleyecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. ETKİNLİKLERİNİZİ MÜNİH'E DUYURALIM  Münih'te yaşayan Türklere duyurmak istediğiniz etkinliklerinizi bize ulaştırmak için;  Whatsup: 0536 863 86 99  Mail: deniz@munihinsesi.com  Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/munihinsesi/  Resmi Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/munihteyasayanturkler/   MUNİHİN SESİ
Münihin Sesi olarak bu hafta sonu Münih'te yapabileceğiniz 10 etkinliği sizler için hazırladık.

22 NİSAN CUMA

GEMİLER GİRESUN'A

Geleneksel Türk eserlerinin piyano ve şan için düzenlenen modern yorumlarının yer aldığı Gemiler Giresun'e konseri 22 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Münihlilerle buluşacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

23 NİSAN CUMARTESİ

ALMANYA ICH LIEBE DICH

Almanya Ich Liebe Dich isimli komedi tiyatro 23 Nisan 2016 Cumartesi akşamı Münih´de sahne alacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

GÜLDAL MUMCU GELİYOR

TBMM Eski Başkan Vekili, CHP İzmir Eski Milletvekili Güldal Mumcu, 23 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da Münih'te olacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

GANİ ARIKAN İLE 23 NİSAN KUTLAMASI

Münih'in sevilen müzisyenlerinden Udi Gani Arıkan, 23 Nisan Cumartesi günü Agais Restaurant'ta kutlanacak olan 23 Nisan Bayramında sahne alacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

24 NİSAN PAZAR

FRUHLINGSFEST DEVAM EDİYOR

Münih'in en büyük festivallerinden biri olan Frühlingfest 01 Mayıs'a kadar devam edecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

MİLLİ GÖRÜŞ PEYGAMBERİMİZİ ANACAK

İslam Toplumu Milli Görüş - Güney Bavyera bölgesi 24 Nisan Pazar günü saat 14.00'te düzenleyeceği programla Alemlere rahmet Hz. Muhammed organizasyonu ile Peygamberimizi anacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

LANDSHUT 23 NİSAN'A HAZIRLANIYOR

Landshut Alman-Türk Okul Aile Birliği 24 Nisan Pazar günü saat 14.30'da düzenleyeceği etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

MÜNİH'TE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANACAK

Alman Türk Dostluk Derneği 23 Nisan’ı coşkulu bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Ayrıntılar için tıklayınız..

BİR TAYYARECİ MÜNİH'E GELİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği Münih, 24 Nisan Pazar günü saat 16.00'da Bir Tayyareci -Vecihi Hürkuş tek kişilik oyununu Münihlilerle buluşturuyor. Ayrıntılar için tıklayınız..

25 NİSAN PAZARTESİ

NEUMEYER SORULARI YANITLAYACAK

ÜÇ BEŞ KİŞİ Derneği, Bavyera Hükümeti Uyum Sözcüsü Martin Neumeyer ile 25 Nisan Pazartesi günü saat 17.00'de söyleşi düzenleyecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

ETKİNLİKLERİNİZİ MÜNİH'E DUYURALIM

 Münih'te yaşayan Türklere duyurmak istediğiniz etkinliklerinizi bize ulaştırmak için;

 Whatsup: 0536 863 86 99

 Mail: deniz@munihinsesi.com

 Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/munihinsesi/

 Resmi Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/munihteyasayanturkler/ 

 MUNİHİN SESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.