MÜNİH'TE NE VAR NE YOK

Etkinlik 25.03.2016 - 14:36, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2930+ kez okundu.
 

MÜNİH'TE NE VAR NE YOK

Münihin Sesi olarak sizler için özel olarak hazırladığımız hafta sonu etkinlik takvimine haberin devamından ulaşabilirsiniz.
25 MART CUMA SEMİNER: AVRUPADA Kİ GENÇLERİ KONUŞACAKLAR UETD Münih tarafından 25 Mart Cuma günü saat 18.30'da Psikolog, eğitimci, yazar Saliha Erdim tarafından gençlere yönelik seminer düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. 26 MART CUMARTESİ SERGİ: 6. MÜNİH KİTAP SERGİSİ Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan kitap sergisi 18 Mart - 03 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Ayrıntılar için tıklayınız.. SPOR: HAYDİ MÜNİH TAKIMININ YANINDA YER AL Landesliga'da mücadele eden Münih Türkgücü Ataspor bu hafta kendi evinde SE Freising'i ağırlayacak. 26 Mart Cumartesi günü Fehwiesenstrasse, Rasenplatz'da oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. KONSER: DEMET AKALIN VE GÖKHAN ÖZEN MÜNİH'TE Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Demet Akalın ve Gökhan Özen 26 Mart Cumartesi günü Kesselhaus München'de sahne alacak. Ayrıntılar için tıklayınız.. 27 MART PAZAR SPOR: BUYRUN SALON TURNUVASINA Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Münih ile Küpelispor Münih tarafından 27 Mart Pazar günü futbol salon turnuvası düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. EĞLENCE: ROMAN NIGHT Münih'in eğlence merkezlerinden Kulis Bar'da bu 27 Mart Pazar günü Roman Night gerçekleştirilecek. Ayrıntılar için tıklayınız.. ETKİNLİKLERİNİZİ MÜNİH'E DUYURALIM Münih'te yaşayan Türklere duyurmak istediğiniz etkinliklerinizi bize ulaştırmak için; Whatsup: 0536 863 86 99 Mail: deniz@munihinsesi.com Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/munihinsesi/ Resmi Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/munihteyasayanturkler/  MUNİHİN SESİ
Münihin Sesi olarak sizler için özel olarak hazırladığımız hafta sonu etkinlik takvimine haberin devamından ulaşabilirsiniz.

25 MART CUMA

SEMİNER: AVRUPADA Kİ GENÇLERİ KONUŞACAKLAR

UETD Münih tarafından 25 Mart Cuma günü saat 18.30'da Psikolog, eğitimci, yazar Saliha Erdim tarafından gençlere yönelik seminer düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

26 MART CUMARTESİ

SERGİ: 6. MÜNİH KİTAP SERGİSİ

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan kitap sergisi 18 Mart - 03 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Ayrıntılar için tıklayınız..

SPOR: HAYDİ MÜNİH TAKIMININ YANINDA YER AL

Landesliga'da mücadele eden Münih Türkgücü Ataspor bu hafta kendi evinde SE Freising'i ağırlayacak. 26 Mart Cumartesi günü Fehwiesenstrasse, Rasenplatz'da oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

KONSER: DEMET AKALIN VE GÖKHAN ÖZEN MÜNİH'TE

Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Demet Akalın ve Gökhan Özen 26 Mart Cumartesi günü Kesselhaus München'de sahne alacak. Ayrıntılar için tıklayınız..

27 MART PAZAR

SPOR: BUYRUN SALON TURNUVASINA

Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Münih ile Küpelispor Münih tarafından 27 Mart Pazar günü futbol salon turnuvası düzenlenecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

EĞLENCE: ROMAN NIGHT

Münih'in eğlence merkezlerinden Kulis Bar'da bu 27 Mart Pazar günü Roman Night gerçekleştirilecek. Ayrıntılar için tıklayınız..

ETKİNLİKLERİNİZİ MÜNİH'E DUYURALIM

Münih'te yaşayan Türklere duyurmak istediğiniz etkinliklerinizi bize ulaştırmak için;

Whatsup: 0536 863 86 99

Mail: deniz@munihinsesi.com

Resmi Facebook Sayfası: www.facebook.com/munihinsesi/

Resmi Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/munihteyasayanturkler/ 

MUNİHİN SESİ


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.