MÜNİH'TEN TÜRKİYE ÇIKTI

Spor 13.12.2015 - 10:52, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2153+ kez okundu.
 

MÜNİH'TEN TÜRKİYE ÇIKTI

Münih’te toplanan Turgay Demirel’in başkanlığındaki FIBA Avrupa Yönetim Kurulu, EUROBASKET 2017’de 4 gruptan birinin ve finallerin Türkiye’de oynanmasına karar verdi.
VE EUROBASKET 2017, 16 yıl sonra İstanbul’da... Almanya’nın Münih kentindeki FIBA Avrupa Yönetim Kurulu toplantısı sonunda ev sahipliği için Finlandiya, İsrail, Polonya ve Romanya ile yarışan Türkiye amacına ulaştı. Turgay Demirel’in başkan, TBF Başkanı Harun Erdenay’ın da yöneticisi olduğu FIBA Avrupa, Türkiye’nin, 2017 Avrupa Şampiyonası’nda dört gruptan birine ve final turuna ev sahipliği yapmasına karar verdi. SUNUM HİDO’DAN Harun Erdenay uzun uğraşlar sonucu kazanılan ev sahipliği sonunda haklı bir gurur yaşadıklarını dile getirdi. Türkiye’nin sunumunu ise Basketbol Federasyonu CEO’suHidayet Türkoğlu, Dışilişkiler Danışmanı Emir Turam ile Pazarlama ve Strateji Danışmanı Bettina Kuperman yaptı.2001’deki turnuvanın Türk basketbolu açısından dönüm noktası olduğuna değinen Demirel, “Erdenay liderliğinde üst düzey bir organizasyon düzenleneceğine eminim” dedi. Kaynak: HÜRRİYET
Münih’te toplanan Turgay Demirel’in başkanlığındaki FIBA Avrupa Yönetim Kurulu, EUROBASKET 2017’de 4 gruptan birinin ve finallerin Türkiye’de oynanmasına karar verdi.

VE EUROBASKET 2017, 16 yıl sonra İstanbul’da... Almanya’nın Münih kentindeki FIBA Avrupa Yönetim Kurulu toplantısı sonunda ev sahipliği için Finlandiya, İsrail, Polonya ve Romanya ile yarışan Türkiye amacına ulaştı.

Turgay Demirel’in başkan, TBF Başkanı Harun Erdenay’ın da yöneticisi olduğu FIBA Avrupa, Türkiye’nin, 2017 Avrupa Şampiyonası’nda dört gruptan birine ve final turuna ev sahipliği yapmasına karar verdi.

SUNUM HİDO’DAN

Harun Erdenay uzun uğraşlar sonucu kazanılan ev sahipliği sonunda haklı bir gurur yaşadıklarını dile getirdi. Türkiye’nin sunumunu ise Basketbol Federasyonu CEO’suHidayet Türkoğlu, Dışilişkiler Danışmanı Emir Turam ile Pazarlama ve Strateji Danışmanı Bettina Kuperman yaptı.
2001’deki turnuvanın Türk basketbolu açısından dönüm noktası olduğuna değinen Demirel, “Erdenay liderliğinde üst düzey bir organizasyon düzenleneceğine eminim” dedi.

Kaynak: HÜRRİYET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.