MÜZİKTERAPİ SEANSI VE TASAVVUF SEMİNERİ

Etkinlik 08.04.2016 - 07:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2722+ kez okundu.
 

MÜZİKTERAPİ SEANSI VE TASAVVUF SEMİNERİ

Dünyaca ünlü Müzikterapist ve Tasavvuf Üstadı Dr. Rahmi Oruç Güvenç, ergoterapist eşi Azize Andrea Güvenç ile Münih'te Müzikterapi seansı ve Tasavvuf Semineri gerçekleştirecek.
8 Nisan Cuma günü Mohr Villa'da gerçekleşecek olan ve isteğe göre bireysel veya grup seansı olarak yapılacak olan Müzikterapi programında, stresten uyku bozukluğuna birçok hastalıkta rahatlatıcı etkisi olan Makam müziği terapi uygulaması deneyimlenebilir. Aynı gün akşam gerçekleşecek olan etkinlikte katılımcılar herhangi bir deneyim koşulu aranmaksızın Sema edebilir veya dinleyici olarak katılabilirler. 9 Nisan Cumartesi - 10 Nisan Pazar günü "Manevi Yolda Kadın ve Erkeğin Birlikte Rolü" konulu seminerde de Orta Asya Türk Tasavvuf Musikisi ve Tasavvuf geleneklerinden örneklere değinilecek. Tümata Web sayfası: www.tumata.com Program için detaylı bilgi ve rezervasyon: http://www.heiligerklang-heilenderklang.de/dr-güvenç-in-münchen/ Hüseyin OLUÇ / MÜNİH
Dünyaca ünlü Müzikterapist ve Tasavvuf Üstadı Dr. Rahmi Oruç Güvenç, ergoterapist eşi Azize Andrea Güvenç ile Münih'te Müzikterapi seansı ve Tasavvuf Semineri gerçekleştirecek.

8 Nisan Cuma günü Mohr Villa'da gerçekleşecek olan ve isteğe göre bireysel veya grup seansı olarak yapılacak olan Müzikterapi programında, stresten uyku bozukluğuna birçok hastalıkta rahatlatıcı etkisi olan Makam müziği terapi uygulaması deneyimlenebilir. Aynı gün akşam gerçekleşecek olan etkinlikte katılımcılar herhangi bir deneyim koşulu aranmaksızın Sema edebilir veya dinleyici olarak katılabilirler.

9 Nisan Cumartesi - 10 Nisan Pazar günü "Manevi Yolda Kadın ve Erkeğin Birlikte Rolü" konulu seminerde de Orta Asya Türk Tasavvuf Musikisi ve Tasavvuf geleneklerinden örneklere değinilecek.

Tümata Web sayfası: www.tumata.com

Program için detaylı bilgi ve rezervasyon: http://www.heiligerklang-heilenderklang.de/dr-güvenç-in-münchen/

Hüseyin OLUÇ / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.