NAZIM HİKMET MÜNİH'TE ANILACAK

Etkinlik 13.06.2016 - 21:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1580+ kez okundu.
 

NAZIM HİKMET MÜNİH'TE ANILACAK

Büyük şair Nazım Hikmet, 15 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de Üç Beş Kişi organizasyonu ile anılacak.
Romantik komünist, tutkulu aşık, büyük şair ve yazar, vatanına hasret giden bir sürgün adamı olan Nazım Hikmet Münih'te anılacak. ÜÇ BEŞ KİŞİ tarafından organize edilen gecede sanatçılar Sema Moritz ve Yasemin Balık sahne alacak.  ÜÇ BEŞ KİŞİ Derneği tarafından yapılan açıklamada; "Büyük Üstad Nazım Hikmet'i anma onu yeni nesillere tanıtmak için büyük bir organize hazırlığı içindeyiz. Sayın Sema Moritz bu yüzden Münih'e geliyor ve pianoda bize tarihin hüznünü his ettirecek sesi ile Nazım'ı yaşatacak" dedi. Girişin ücretsiz olacağı program Sürahi das Kulturcafe Brunhamstrasse 19a, 81241 München adresinde gerçekleştirilecek. Program İftar yemeği ile devam edecek.
Büyük şair Nazım Hikmet, 15 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de Üç Beş Kişi organizasyonu ile anılacak.

Romantik komünist, tutkulu aşık, büyük şair ve yazar, vatanına hasret giden bir sürgün adamı olan Nazım Hikmet Münih'te anılacak. ÜÇ BEŞ KİŞİ tarafından organize edilen gecede sanatçılar Sema Moritz ve Yasemin Balık sahne alacak. 

ÜÇ BEŞ KİŞİ Derneği tarafından yapılan açıklamada; "Büyük Üstad Nazım Hikmet'i anma onu yeni nesillere tanıtmak için büyük bir organize hazırlığı içindeyiz. Sayın Sema Moritz bu yüzden Münih'e geliyor ve pianoda bize tarihin hüznünü his ettirecek sesi ile Nazım'ı yaşatacak" dedi.

Girişin ücretsiz olacağı program Sürahi das Kulturcafe Brunhamstrasse 19a, 81241 München adresinde gerçekleştirilecek. Program İftar yemeği ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.