O HAVUZDA BUGÜN KÖPEKLER YÜZECEK

Duyurular 11.09.2020 - 09:54, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2971+ kez okundu.
 

O HAVUZDA BUGÜN KÖPEKLER YÜZECEK

Münih bugün ilginç bir etkinliğe daha sahne olacak. Gern bölgesinde bulunan Dantebad yüzme havuzu 11 Eylül Cuma günü 10.00-18.00 saatleri arasında dört ayaklı dostlarımız için açılacak.
Münih bugün ilginç bir etkinliğe daha sahne olacak. Gern bölgesinde bulunan Dantebad  yüzme havuzu 11 Eylül Cuma günü 10.00-18.00 saatleri arasında dört ayaklı dostlarımız için açılacak.   Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Münchener Hundebatetag” (Köpekler için yüzme günü) kapsamında yüzmeyi seven köpekler 25 metre uzunluğunda ve 1,30 metre derinliğindeki havuzda diledikleri gibi serinleyebilecekler.   Havuz bugün insanların kullanımına kapalı olacak ve klor seviyesi de köpeklere zarar vermeyecek şekilde düşürülecek.  Refakatçi dâhil köpek başına giriş ücreti 5 Euro olarak belirlendi. İlave her kişinin yüzme havuzuna normal giriş ücreti ödemesi gerekiyor.   munihinsesi.com   Münihin Sesi'ni sosyal medyadan takip ediyor musunuz ? Linklerin üzerine tıklayarak bizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz.    ✔  Instagram: www.instagram.com/munihinsesi  ✔  Facebook: www.facebook.com/munihinsesi  ✔  Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi ✔  WhatsApp Grup: +90 5368638699  ✔  Youtube Kanalı: www.youtube.com/c/munihinsesi   
Münih bugün ilginç bir etkinliğe daha sahne olacak. Gern bölgesinde bulunan Dantebad yüzme havuzu 11 Eylül Cuma günü 10.00-18.00 saatleri arasında dört ayaklı dostlarımız için açılacak.

Münih bugün ilginç bir etkinliğe daha sahne olacak. Gern bölgesinde bulunan Dantebad  yüzme havuzu 11 Eylül Cuma günü 10.00-18.00 saatleri arasında dört ayaklı dostlarımız için açılacak.

 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Münchener Hundebatetag” (Köpekler için yüzme günü) kapsamında yüzmeyi seven köpekler 25 metre uzunluğunda ve 1,30 metre derinliğindeki havuzda diledikleri gibi serinleyebilecekler.

 

Havuz bugün insanların kullanımına kapalı olacak ve klor seviyesi de köpeklere zarar vermeyecek şekilde düşürülecek.  Refakatçi dâhil köpek başına giriş ücreti 5 Euro olarak belirlendi. İlave her kişinin yüzme havuzuna normal giriş ücreti ödemesi gerekiyor.

 

munihinsesi.com

 

Münihin Sesi'ni sosyal medyadan takip ediyor musunuz ? Linklerin üzerine tıklayarak bizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz. 

 

  Instagram: www.instagram.com/munihinsesi 

  Facebook: www.facebook.com/munihinsesi 

  Facebook Grup: www.facebook.com/groups/munihinsesi

  WhatsApp Grup: +90 5368638699 

  Youtube Kanalı: www.youtube.com/c/munihinsesi 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.