OKTOBERFEST'E SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ GELİYOR

Yaşam 20.08.2016 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2443+ kez okundu.
 

OKTOBERFEST'E SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ GELİYOR

Almanya’nın Münih kentinde her yıl yapılan uluslararası bira festivali Oktoberfest, terör korkusu nedeniyle kale gibi koruma altına alınıyor.
  DÜNYANIN en büyük bira festivali olarak bilinen Oktoberfest bu yıl 17 Eylül’de başlayacak ve 3 Ekim’e kadar sürecek. Bu yıl 183’üncü yılını kutlayan Oktoberfest için terör tehlikesine karşı çok sıkı güvenlik tedbirleri alınıyor. Bira festivalinin yapıldığı Theresienwiese adlı alan çitle çevrilecek. Sırt çantası yasak. Sırt çantası veya büyük çantayla kimse içeri alınmayacak. İçeriye sadece kapılardan kontrollü girilecek. Giriş kapılarına güvenlik elemanları yerleştirilecek. Şüpheli durumlarda güvenlik elemanları, kişileri ve küçük çantaları bile kontrol edebilecek. Cumartesi günleri tam gün, hafta içinde ise saat 18.00.’den itibaren çocuk arabasıyla giriş yasak. BİRA FİYATLARI Bu yıl güvenlik elemanı sayısı 450’ye kadar çıkarılacak. Oktoberfest’in yapıldığı Theresienwiese metro çıkışında herkes kontrol edilecek ve kontrol olmadan alana giremeyecek. Her yıl 6 milyonu aşkın insanın geldiği ve 7.5 milyon litre civarında bira tüketilen Oktoberfest’te bira fiyatları yine yüksek. Bir litre biranın fiyatı 10.40 ile 10.70 Euro arasında değişiyor.  KAYNAK: HÜRRİYET
Almanya’nın Münih kentinde her yıl yapılan uluslararası bira festivali Oktoberfest, terör korkusu nedeniyle kale gibi koruma altına alınıyor.

 

DÜNYANIN en büyük bira festivali olarak bilinen Oktoberfest bu yıl 17 Eylül’de başlayacak ve 3 Ekim’e kadar sürecek. Bu yıl 183’üncü yılını kutlayan Oktoberfest için terör tehlikesine karşı çok sıkı güvenlik tedbirleri alınıyor. Bira festivalinin yapıldığı Theresienwiese adlı alan çitle çevrilecek. Sırt çantası yasak. Sırt çantası veya büyük çantayla kimse içeri alınmayacak. İçeriye sadece kapılardan kontrollü girilecek. Giriş kapılarına güvenlik elemanları yerleştirilecek. Şüpheli durumlarda güvenlik elemanları, kişileri ve küçük çantaları bile kontrol edebilecek. Cumartesi günleri tam gün, hafta içinde ise saat 18.00.’den itibaren çocuk arabasıyla giriş yasak.

BİRA FİYATLARI

Bu yıl güvenlik elemanı sayısı 450’ye kadar çıkarılacak. Oktoberfest’in yapıldığı Theresienwiese metro çıkışında herkes kontrol edilecek ve kontrol olmadan alana giremeyecek. Her yıl 6 milyonu aşkın insanın geldiği ve 7.5 milyon litre civarında bira tüketilen Oktoberfest’te bira fiyatları yine yüksek. Bir litre biranın fiyatı 10.40 ile 10.70 Euro arasında değişiyor. 

KAYNAK: HÜRRİYET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.