OKU OKUT

Kültür - Sanat 02.01.2016 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2269+ kez okundu.
 

OKU OKUT

İngolstadt ve Memmingen'de Türk Kitap Sergisi açıldı
DİTİB ZSU GmbH Kitabevi, İngolstadt Kocatepe ve Memmingen Merkez camilerinde 3 Ocak 2016 tarihine kadar iki hafta boyunca sürecek Kitap Sergisi'ni törenle açtı İNGOLSTADT/MEMMİNGEN - DİTİB ZSU GmbH Kitabevi, Manisa Strasse 1 adresindeki DİTİB İngolstadt Kocatepe Camii ve Schlachthof Strasse 40 adresindeki DİTİB Memmingen Merkez Camii'nde 3 Ocak 2016 tarihine kadar iki hafta boyunca "Oku-Okut" sloganı ile her gün saat 10-20 arası açık olacak "Kitap Sergisi"ni törenle açtı. Münih ZSU Kitabevi Sorumlusu Önder Yıldız'ın daveti üzerine DİTİB İngolstadt'taki açılış törenine Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Münih Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal, Münih Ticaret Ataşesi İsmet Salihoğlu, DİTİB Köln ZSU Sorumlusu Eyüp Yılmaz, DİTİB Güney Bavyera Bölge Görevlisi Aykan İnan ve çok sayıda Türk STK temsilcisi katıldılar. 750 çeşit kitap ve her çeşit hediyelik eşya Başkonsolos Mesut Koç, açılışta sergideki bütün standları teker teker dolaştı ve yetkililerden bilgi aldıktan sonra "Türkçe Konuşanlar" kitabını hediye olarak kabul etti. Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal ve Ticaret Ataşesi İsmet Salihoğlu'na da "Hac Albümü" hediye edildi. Kitap Sergisi'ni organize eden Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Sosyal Dayanışma Merkezi (ZSU) Güney Bavyera Temsilcisi Önder Yıldız "Sergide Kuran, dini, tarihi, güncel, aile ve çocuk kitapları ile Almanca kitaplar olmak üzere 750 çeşit kitap ve ezan okuyan saat gibi her çeşit hediyelik ürünler, CD, DVD ve hac eşyaları ile beraber 1350 çeşit ürün bulunmaktadır. Bölgedeki bütün kitapseverleri sergimize bekliyoruz" dedi. Aykan İnan / MÜNİH
İngolstadt ve Memmingen'de Türk Kitap Sergisi açıldı

DİTİB ZSU GmbH Kitabevi, İngolstadt Kocatepe ve Memmingen Merkez camilerinde 3 Ocak 2016 tarihine kadar iki hafta boyunca sürecek Kitap Sergisi'ni törenle açtı

İNGOLSTADT/MEMMİNGEN - DİTİB ZSU GmbH Kitabevi, Manisa Strasse 1 adresindeki DİTİB İngolstadt Kocatepe Camii ve Schlachthof Strasse 40 adresindeki DİTİB Memmingen Merkez Camii'nde 3 Ocak 2016 tarihine kadar iki hafta boyunca "Oku-Okut" sloganı ile her gün saat 10-20 arası açık olacak "Kitap Sergisi"ni törenle açtı.

Münih ZSU Kitabevi Sorumlusu Önder Yıldız'ın daveti üzerine DİTİB İngolstadt'taki açılış törenine Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Münih Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal, Münih Ticaret Ataşesi İsmet Salihoğlu, DİTİB Köln ZSU Sorumlusu Eyüp Yılmaz, DİTİB Güney Bavyera Bölge Görevlisi Aykan İnan ve çok sayıda Türk STK temsilcisi katıldılar.

750 çeşit kitap ve her çeşit hediyelik eşya

Başkonsolos Mesut Koç, açılışta sergideki bütün standları teker teker dolaştı ve yetkililerden bilgi aldıktan sonra "Türkçe Konuşanlar" kitabını hediye olarak kabul etti. Din Hizmetleri Ataşesi Kuddusi Uysal ve Ticaret Ataşesi İsmet Salihoğlu'na da "Hac Albümü" hediye edildi. Kitap Sergisi'ni organize eden Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Sosyal Dayanışma Merkezi (ZSU) Güney Bavyera Temsilcisi Önder Yıldız "Sergide Kuran, dini, tarihi, güncel, aile ve çocuk kitapları ile Almanca kitaplar olmak üzere 750 çeşit kitap ve ezan okuyan saat gibi her çeşit hediyelik ürünler, CD, DVD ve hac eşyaları ile beraber 1350 çeşit ürün bulunmaktadır. Bölgedeki bütün kitapseverleri sergimize bekliyoruz" dedi.

Aykan İnan / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.