OLMAYINCA OLMUYOR: 2-2

Spor 07.08.2015 - 22:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2823+ kez okundu.
 

OLMAYINCA OLMUYOR: 2-2

Landesliga'nın beşinci maçında Töging ile karşılaşan Münih Türkgücü Ataspor uzatma dakikalarında yediği golle bir puana razı oldu.
İlk onbir: Nazım Küçükkaya , Ibrahima Samb, Onur Yılmaz , Ercan Eraydın, Musa Kapar, Mevlüt Cam , Volkan Cukur , Ferhat Mavi , Cengiz Ötkün, Sinan Neumair-Süngüoglu ( 24. Min. Victor Carr ( 72. Min.Emin Aynaci, Burkibar Cisse ( 66. Min.Kevin Meindl )Yedekler: Aykut Üzgenc , Salif Boubacar,Abdullah Aynaci, Oğuz Kilic, Haftalardır şansızlığını bir türlü bozamayan Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga'nın beşinci haftasında Töging deplasmanından da büyük bir şansızlıkla üç puanı kaçırdı. Wasserwerk Stadyumunda harika bir futbol akşamı yaşandı. Yaklaşık üç yüz kişinin izlediği karşılaşmada iki takımın da üstün performansı ve kazanma isteği tarftarlardan büyük alkış aldı. Cengiz Ötkün maçın 40. dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının 83. dakikasında Bernd Brindl takımının beraberlik golünü kaydetti 1-1 Cengiz Ötkün maçın 90. dakikasında takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 1-2 Münih Türkgücü Atasporlu futbolcular maç bu skorla bitti derken maçın uzatma dakikalarında Banadikt Basslsperger beraberlik golünü buldu: 2-2 Maçta defans oyuncusu İbrahima Samb kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik Direktör Alper Kayabunar; "Özellikle maçın ikinci yarısında ortaya koyduğu performanstan dolayı ekibim ile gurur duyuyorum. Futbolcularımın performansından son derece memnunun. Ancak hakemlerin talihsiz kararları ile şansız bir şekilde puanlar veriyoruz. Buna üzülüyorum" dedi. munihinsesi.com / özel  
Landesliga'nın beşinci maçında Töging ile karşılaşan Münih Türkgücü Ataspor uzatma dakikalarında yediği golle bir puana razı oldu.

İlk onbir: Nazım Küçükkaya , Ibrahima Samb, Onur Yılmaz , Ercan Eraydın, Musa Kapar, Mevlüt Cam , Volkan Cukur , Ferhat Mavi , Cengiz Ötkün, Sinan Neumair-Süngüoglu ( 24. Min. Victor Carr ( 72. Min.Emin Aynaci, Burkibar Cisse ( 66. Min.Kevin Meindl )

Yedekler: Aykut Üzgenc , Salif Boubacar,Abdullah Aynaci, Oğuz Kilic,


Haftalardır şansızlığını bir türlü bozamayan Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga'nın beşinci haftasında Töging deplasmanından da büyük bir şansızlıkla üç puanı kaçırdı.

Wasserwerk Stadyumunda harika bir futbol akşamı yaşandı. Yaklaşık üç yüz kişinin izlediği karşılaşmada iki takımın da üstün performansı ve kazanma isteği tarftarlardan büyük alkış aldı.

Cengiz Ötkün maçın 40. dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarının 83. dakikasında Bernd Brindl takımının beraberlik golünü kaydetti 1-1

Cengiz Ötkün maçın 90. dakikasında takımının ve kendisinin ikinci golünü attı: 1-2

Münih Türkgücü Atasporlu futbolcular maç bu skorla bitti derken maçın uzatma dakikalarında Banadikt Basslsperger beraberlik golünü buldu: 2-2

Maçta defans oyuncusu İbrahima Samb kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik Direktör Alper Kayabunar; "Özellikle maçın ikinci yarısında ortaya koyduğu performanstan dolayı ekibim ile gurur duyuyorum. Futbolcularımın performansından son derece memnunun. Ancak hakemlerin talihsiz kararları ile şansız bir şekilde puanlar veriyoruz. Buna üzülüyorum" dedi.

munihinsesi.com / özel

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.