OMUZ OMUZA OTOBÜSLE MAÇA

Etkinlik 14.04.2016 - 21:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2375+ kez okundu.
 

OMUZ OMUZA OTOBÜSLE MAÇA

Münih Türkgücü Atasporlu yöneticiler bu hafta deplasmanda oynanacak olan Traunstein maçına otobüs organizasyonu düzenliyor.
Landesliga'da liglerin sonuna yaklaşırken çok önemli bir maça çıkacak olan Münih Türkgücü Ataspor, bu maçta taraftar desteğinden yoksun kalmamak için otobüs organizasyonu düzenleyecek. "Birlikte güçlüyüz" parolası ile yola çıkan Münih Türkgücü Ataspor 15 Nisan Cuma günü saat 16.00'da Traunstein maçı için otobüs kaldıracak. Otobüs Heinrich Wieland Strasse'den saat 16.00'da hareket edecek. Yönetim tarafından yapılan açıklamada; "Bu önemli maçta takımlarının yanında yer almak isteyen taraftarlarımızın acele etmesi gerekiyor. Çünkü sadece 20 kişilik yerimiz kaldı. Bizim için çok önemli olan bu maça gelmek isteyen taraftarlarımızın en yakın zamanda bizimle iletişime geçmeleri gerekiyor" dendi. Bu önemli maçta takımını yalnız bırakmak istemeyen Münihliler 0173 - 843 90 38 numaralı telefondan Kenan Çırık ile iletişime geçebilirler.
Münih Türkgücü Atasporlu yöneticiler bu hafta deplasmanda oynanacak olan Traunstein maçına otobüs organizasyonu düzenliyor.

Landesliga'da liglerin sonuna yaklaşırken çok önemli bir maça çıkacak olan Münih Türkgücü Ataspor, bu maçta taraftar desteğinden yoksun kalmamak için otobüs organizasyonu düzenleyecek.

"Birlikte güçlüyüz" parolası ile yola çıkan Münih Türkgücü Ataspor 15 Nisan Cuma günü saat 16.00'da Traunstein maçı için otobüs kaldıracak. Otobüs Heinrich Wieland Strasse'den saat 16.00'da hareket edecek.

Yönetim tarafından yapılan açıklamada; "Bu önemli maçta takımlarının yanında yer almak isteyen taraftarlarımızın acele etmesi gerekiyor. Çünkü sadece 20 kişilik yerimiz kaldı. Bizim için çok önemli olan bu maça gelmek isteyen taraftarlarımızın en yakın zamanda bizimle iletişime geçmeleri gerekiyor" dendi.

Bu önemli maçta takımını yalnız bırakmak istemeyen Münihliler 0173 - 843 90 38 numaralı telefondan Kenan Çırık ile iletişime geçebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.