SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kültür - Sanat 23.02.2016 - 12:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1893+ kez okundu.
 

SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Münih’te sahne alan Yetersiz Bakiye oyununda güzel oyuncu Hande Subaşı’ya sahnede doğum günü sürprizi düzenlendi.
İBOMAVİ organizasyon tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasında oyundan sonra pasta alkışlar eşliğinde sahneye getirildi. Pasta sahneye getirilirken izleyenler “iyi ki doğdun Hande” diye tempo tuttu. Oyuncular alkışlar eşliğinde kulisten tekrar sahneye çıkarken, Hande Subaşı’nın gözleri doldu. Hayatında ilk defa doğum gününü sahnede kutladığını ve bu nedenle çok heyecanlı olduğunu belirten Hande Subaşı; “İlk defa Avrupa turnesine çıkıyoruz. İki oyunumuz da çok iyi geçti, kendimiz de çok eğlendik. Benim için ilk defa bu kadar anlamlı bir doğum günü oldu. Doğum günüm ilk defa sahnede kutlanıyor. Organizasyonu yapan arkadaşlara ve herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Usta oyuncu Hakan Yılmaz’ın pasta kesimi sırasında yaptığı espriler tüm salonu kahkahaya boğdu.  munihinsesi.com / özel
Münih’te sahne alan Yetersiz Bakiye oyununda güzel oyuncu Hande Subaşı’ya sahnede doğum günü sürprizi düzenlendi.

İBOMAVİ organizasyon tarafından hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasında oyundan sonra pasta alkışlar eşliğinde sahneye getirildi. Pasta sahneye getirilirken izleyenler “iyi ki doğdun Hande” diye tempo tuttu.

Oyuncular alkışlar eşliğinde kulisten tekrar sahneye çıkarken, Hande Subaşı’nın gözleri doldu. Hayatında ilk defa doğum gününü sahnede kutladığını ve bu nedenle çok heyecanlı olduğunu belirten Hande Subaşı; “İlk defa Avrupa turnesine çıkıyoruz. İki oyunumuz da çok iyi geçti, kendimiz de çok eğlendik. Benim için ilk defa bu kadar anlamlı bir doğum günü oldu. Doğum günüm ilk defa sahnede kutlanıyor. Organizasyonu yapan arkadaşlara ve herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Usta oyuncu Hakan Yılmaz’ın pasta kesimi sırasında yaptığı espriler tüm salonu kahkahaya boğdu. 

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.