SCHMİD AKADEMİSYENLERİN İFTARINA KATILDI

Yaşam 18.06.2016 - 22:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2859+ kez okundu.
 

SCHMİD AKADEMİSYENLERİN İFTARINA KATILDI

Münih Akademisyenler Platformu - Münchener Akademiker Plattform e.V. (MAP)’ın verdiği iftar davetinin onur konuğu Münih 2. Belediye Başkanı Josef Schmid oldu. Schmid, konuşmasında Türk akademisyenlere övgüler yağdırdı.
Münih Akademisyenler Platformu - Münchener Akademiker Plattform e.V. (MAP)’ın verdiği iftar davetinin onur konuğu Münih 2. Belediye Başkanı Josef Schmid oldu. Schmid, konuşmasında Türk akademisyenlere övgüler yağdırdı.  MAP´in geleneksel iftarı bu yıl Faruk Yangöz´e ait Rosa Restoran´da gerçekleştirildi. Çok sayıda üye ve misafirin katılımıyla gerçekleşen iftarda MAP Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Sormaz, Ramazan ayının Müslümanlar için önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. MAP´in yıl içerisinde yaptığı ve yapacağı faaliyetlerin gösterildiği tanıtım filminden sonra programa onur konuğu olarak katılan Başkan Schmid, Müslümanların Münih´de nüfus bakımından üçüncü büyük dini grubu oluşturduğunu belirterek, “Müslümanlar Münih´in bir parçasıdır“ dedi. Ayrıca kutsal dinler arasındaki ortak noktaların vurgulanması gerektiğine değinen Schmid, Türkiye´de çalışılan ifade özgürlüklerinin kısıtlanmaya çalışılmasının üzücü olduğunu, söyledi. MAP Yönetim kurulu tarafından bir Ebru tablosu hediye edilen Schmid, Almanya - Polonya milli takım karşılaşmasını katılımcılarla beraber izledi. Ahmet İNCEL / MÜNİH
Münih Akademisyenler Platformu - Münchener Akademiker Plattform e.V. (MAP)’ın verdiği iftar davetinin onur konuğu Münih 2. Belediye Başkanı Josef Schmid oldu. Schmid, konuşmasında Türk akademisyenlere övgüler yağdırdı.

Münih Akademisyenler Platformu - Münchener Akademiker Plattform e.V. (MAP)’ın verdiği iftar davetinin onur konuğu Münih 2. Belediye Başkanı Josef Schmid oldu. Schmid, konuşmasında Türk akademisyenlere övgüler yağdırdı.  MAP´in geleneksel iftarı bu yıl Faruk Yangöz´e ait Rosa Restoran´da gerçekleştirildi. Çok sayıda üye ve misafirin katılımıyla gerçekleşen iftarda MAP Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Sormaz, Ramazan ayının Müslümanlar için önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

MAP´in yıl içerisinde yaptığı ve yapacağı faaliyetlerin gösterildiği tanıtım filminden sonra programa onur konuğu olarak katılan Başkan Schmid, Müslümanların Münih´de nüfus bakımından üçüncü büyük dini grubu oluşturduğunu belirterek, “Müslümanlar Münih´in bir parçasıdır“ dedi. Ayrıca kutsal dinler arasındaki ortak noktaların vurgulanması gerektiğine değinen Schmid, Türkiye´de çalışılan ifade özgürlüklerinin kısıtlanmaya çalışılmasının üzücü olduğunu, söyledi.

MAP Yönetim kurulu tarafından bir Ebru tablosu hediye edilen Schmid, Almanya - Polonya milli takım karşılaşmasını katılımcılarla beraber izledi.

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.