SEZGİN İNCEEL İLE MÜZİK ZİYAFETİ

Etkinlik 15.11.2016 - 05:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1212+ kez okundu.
 

SEZGİN İNCEEL İLE MÜZİK ZİYAFETİ

Münih Kitap Kulübü dördüncü buluşmasını 18 Kasım Cuma günü gerçekleştirecek. Müzisyen, Araştırmacı, Eğitmen Sezgin İnceel gecede keyifli bir müzik dinletisi sunacak.
Münih'te özgür bir ortamda kitabın, sanatın, kültürün, siyasetin konuşulduğu Münih Kitap Kulübü buluşmalarından dördüncüsü 18 Kasım Cuma günü saat 19.00'de Caritas Kobiniensaal Lämmerstraße 3, 80335 München adresinde gerçekleştirilecek.  Müzisyen, Araştırmacı, Eğitmen Sezgin İnceel'in enfes bir müzik dinletisi sunacağı gecede Münih Kitap Kulübü'ne üyelikler alınmaya başlayacak ve şuana kadar toplanan kitaplar kitapseverlerin karşısına çıkacak.  Girişin ücretsiz olacağı etkinlikte kitap üyelikleri saat 18.00 itibari ile başlayacak. Yakında kurulması düşünülen Münih Türk Kütüphanesi'ne kitap bağışı yapmak isteyenler yanlarında kitaplarını getirebilecekler.
Münih Kitap Kulübü dördüncü buluşmasını 18 Kasım Cuma günü gerçekleştirecek. Müzisyen, Araştırmacı, Eğitmen Sezgin İnceel gecede keyifli bir müzik dinletisi sunacak.

Münih'te özgür bir ortamda kitabın, sanatın, kültürün, siyasetin konuşulduğu Münih Kitap Kulübü buluşmalarından dördüncüsü 18 Kasım Cuma günü saat 19.00'de Caritas Kobiniensaal Lämmerstraße 3, 80335 München adresinde gerçekleştirilecek. 

Müzisyen, Araştırmacı, Eğitmen Sezgin İnceel'in enfes bir müzik dinletisi sunacağı gecede Münih Kitap Kulübü'ne üyelikler alınmaya başlayacak ve şuana kadar toplanan kitaplar kitapseverlerin karşısına çıkacak. 

Girişin ücretsiz olacağı etkinlikte kitap üyelikleri saat 18.00 itibari ile başlayacak. Yakında kurulması düşünülen Münih Türk Kütüphanesi'ne kitap bağışı yapmak isteyenler yanlarında kitaplarını getirebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.