SİYASET MASASANIN KONUĞU SEEHOFER OLDU

Yaşam 15.05.2016 - 15:17, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1628+ kez okundu.
 

SİYASET MASASANIN KONUĞU SEEHOFER OLDU

Bu yıl 45'ncisi düzenlenen Trudering festivali yine renkli görüntülere sahne oldu.
 29 Nisan – 09 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalde bu yıl ki siyaset masasının konuğu Bavyera Eyaleti Başbakanı Horst Seehofer oldu.  Seehofer’ın festival alanına girmesi ile birlikte Böllerschützen grubu bir gösteri yaptı. Gösterinin ardından grup Seehofer ile fotoğraf çektirdi. Seehofer çadırın içerisine Turidering Musikverein’in tören müzikleri eşliğinde girdi. Seehofer’ın içeriye girmesi ile birlikte çadırın içerisinde ki coşku arttı. Siyaset masasının bu yıl ki konuğunun  Seehofer olarak açıklandığında  çadırdan büyük bir alkış sesi yükseldi.  İsrail ve Japon Baş Konsoloslarının da katıldığı festivalde alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Seehofer uzun bir  konuşma yaptı. Trudering’in Münih’in en önemli semtlerinden biri olduğu  ve bu önemin özellikle entegrasyon sürecinde daha da önem kazandığı belirtilirken, festival çadırında yaklaşık bin kişiye konuşan Seehofer Bavyera’nın başarısını anlattı. Seehofer, irtica politikası ve entegrasyon hakkında yaptığı esprili konuşmada zaman zaman dinleyicileri güldürdü.  Deniz GEZGİNCİmunihinsesi.com/özel 
Bu yıl 45'ncisi düzenlenen Trudering festivali yine renkli görüntülere sahne oldu.

 29 Nisan – 09 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalde bu yıl ki siyaset masasının konuğu Bavyera Eyaleti Başbakanı Horst Seehofer oldu.  Seehofer’ın festival alanına girmesi ile birlikte Böllerschützen grubu bir gösteri yaptı. Gösterinin ardından grup Seehofer ile fotoğraf çektirdi.

Seehofer çadırın içerisine Turidering Musikverein’in tören müzikleri eşliğinde girdi. Seehofer’ın içeriye girmesi ile birlikte çadırın içerisinde ki coşku arttı. Siyaset masasının bu yıl ki konuğunun  Seehofer olarak açıklandığında  çadırdan büyük bir alkış sesi yükseldi.  İsrail ve Japon Baş Konsoloslarının da katıldığı festivalde alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Seehofer uzun bir  konuşma yaptı.

Trudering’in Münih’in en önemli semtlerinden biri olduğu  ve bu önemin özellikle entegrasyon sürecinde daha da önem kazandığı belirtilirken, festival çadırında yaklaşık bin kişiye konuşan Seehofer Bavyera’nın başarısını anlattı. Seehofer, irtica politikası ve entegrasyon hakkında yaptığı esprili konuşmada zaman zaman dinleyicileri güldürdü. 

Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com/özel 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.