SODEM KİTAP YARDIMI YAPTI

Eğitim 21.12.2015 - 09:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1312+ kez okundu.
 

SODEM KİTAP YARDIMI YAPTI

Vilsbiburg Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Derneği Vilsbiburg İlkokulu'na kitap yardımı yaptı.
 Sodem yönetimininden Esat Türk, Nermin Akbal ve Tevfik Şendöl Kirch caddesi üzerinde bulunan Vilsbiburg İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette Almanca, Almanca-Türkçe ve Almanca-Arapça olan kitaplar okul müdüresi Alexandra Priller’e hediye edildi. Kitapları alan Müdüre Alexandra Priller, çok teşekkür ederek ’’ Sodem derneğinin bu anlamlı yardımı vesilesiyle yeni yönetimi tanımış oldum’’diyerek memnuniyetini dile getirdi. Sodem Başkanı Esat Türk,’’Bayan Priller, derneğimiz adına bundan sonra çocuklarımız üzerine her türlü çalışmalarda beni her zaman arayabilirsiniz diyerek Vilsbiburg ve çevresinde 2011 yılından günümüze faaliyet gösteren ve olumlu çalışmalara imza atan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim derneği yeni yönetimi,Vilsbiburg İlkokuluna kitap yardımı yaparak anlamlı bir çalışmaya daha imza attı" dedi. Tevfik ŞENDÖL / Vilsbiburg
Vilsbiburg Sosyal Dayanışma Ve Eğitim Derneği Vilsbiburg İlkokulu'na kitap yardımı yaptı.

 Sodem yönetimininden Esat Türk, Nermin Akbal ve Tevfik Şendöl Kirch caddesi üzerinde bulunan Vilsbiburg İlkokulunu ziyaret etti. Ziyarette Almanca, Almanca-Türkçe ve Almanca-Arapça olan kitaplar okul müdüresi Alexandra Priller’e hediye edildi.

Kitapları alan Müdüre Alexandra Priller, çok teşekkür ederek ’’ Sodem derneğinin bu anlamlı yardımı vesilesiyle yeni yönetimi tanımış oldum’’diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Sodem Başkanı Esat Türk,’’Bayan Priller, derneğimiz adına bundan sonra çocuklarımız üzerine her türlü çalışmalarda beni her zaman arayabilirsiniz diyerek Vilsbiburg ve çevresinde 2011 yılından günümüze faaliyet gösteren ve olumlu çalışmalara imza atan Sosyal Dayanışma Ve Eğitim derneği yeni yönetimi,Vilsbiburg İlkokuluna kitap yardımı yaparak anlamlı bir çalışmaya daha imza attı" dedi.

Tevfik ŞENDÖL / Vilsbiburg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.