SUAVİ'DEN MÜNİH'E MESAJ VAR

Yaşam 09.10.2016 - 09:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1806+ kez okundu.
 

SUAVİ'DEN MÜNİH'E MESAJ VAR

Türk müziğinin sevilen ismi Suavi'den Münih'e mesaj var.
DIDF (Demokratik İşçi Dernekleri Federasyonu) tarafından 09 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Ankara'da öldürülen vatandaşlarımız için düzenlenecek olan Ankara Anma ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak olan gönderdiği video ile Münih'e mesaj gönderdi. Suavi'nin mesajı şu şekilde oluştu; "Değerli arkadaşlar, Ankara katliamını hepiniz çok net hatırlıyorsunuzdur. Hala yüreğimizde büyük bir acıdır. Sizler Münih'te yaşayan dostlar Ankara anmasını afişinizde ANkara diye adeta ikiye bölerek yazmışsınız. İnsanlık ailesinin yüzünde kara bir leke olan Ankara katliamı anılması gereken kara bir gün olarak karşımızda durmaktadır. Ben Ankara katliamını anmak için, hafızaları bir kez daha tazelemek, orada büyük bedeller ödemiş insanlarla belki manevi bir dayanışmanın köprüsünü kurmak için yapacağınız geceye mutlaka katılacağım. Sizlerin de desteğine ve katılımına büyük ihtiyaç var. Çünkü örgütsüz bir hayat sen yoksan bir eksiğiz sloganına bağlıdır ki hiç kimse nasıl olsa gidenler olur ben gitmeyeyim dememelidir. Ne kadar yan yana durursak sesimiz o kadar gür çıkacaktır. Sizi saygıyla, dostlukla, benimde katılacağım geceye davet ediyorum. An kara. Birlikte analım. Hoşça kalın" munihinsesi.com / özel
Türk müziğinin sevilen ismi Suavi'den Münih'e mesaj var.

DIDF (Demokratik İşçi Dernekleri Federasyonu) tarafından 09 Ekim Pazar günü saat 15.00'te Ankara'da öldürülen vatandaşlarımız için düzenlenecek olan Ankara Anma ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak olan gönderdiği video ile Münih'e mesaj gönderdi.

Suavi'nin mesajı şu şekilde oluştu; "Değerli arkadaşlar, Ankara katliamını hepiniz çok net hatırlıyorsunuzdur. Hala yüreğimizde büyük bir acıdır. Sizler Münih'te yaşayan dostlar Ankara anmasını afişinizde ANkara diye adeta ikiye bölerek yazmışsınız. İnsanlık ailesinin yüzünde kara bir leke olan Ankara katliamı anılması gereken kara bir gün olarak karşımızda durmaktadır. Ben Ankara katliamını anmak için, hafızaları bir kez daha tazelemek, orada büyük bedeller ödemiş insanlarla belki manevi bir dayanışmanın köprüsünü kurmak için yapacağınız geceye mutlaka katılacağım. Sizlerin de desteğine ve katılımına büyük ihtiyaç var. Çünkü örgütsüz bir hayat sen yoksan bir eksiğiz sloganına bağlıdır ki hiç kimse nasıl olsa gidenler olur ben gitmeyeyim dememelidir. Ne kadar yan yana durursak sesimiz o kadar gür çıkacaktır. Sizi saygıyla, dostlukla, benimde katılacağım geceye davet ediyorum. An kara. Birlikte analım. Hoşça kalın"

munihinsesi.com / özel


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.