TKP MÜNİH NATO‘YU PROTESTO ETMEYE ÇAĞIRACAK

Siyaset 14.02.2020 - 15:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2594+ kez okundu.
 

TKP MÜNİH NATO‘YU PROTESTO ETMEYE ÇAĞIRACAK

TKP (Türkiye Komünist Partisi) Münih’lileri NATO’ya ve Emperyalizme karşı eyleme çağırdı. TKP’liler Cumartesi günü saat 12.30da Stachus meydanında, Alman Komünist Partisi ve Yunanistan Komünist Partisi ile ortak oluşturalacak kortejde bir araya gelecek.
TKP Münih tarafından yapılan açıklamada; “56. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı bu hafta sonu toplanıyor. Münih Güvenlik Konferansı, büyük emperyalist güçlerin savaş politikalarını konu alıyor hatta kimi zaman yön veriyor. Bu yönüyle, dünyanın farklı ülkelerinden hükumet yetkililerin bir araya gelip, tartıştığı tek konferans niteliğine sahip. Etikinliğin finansmanı ‘Münih Güvenlik Konferansı Kamu Yararına Matuf Anonim Şirketi’ adlı bir şirket tarafından sağlanıyor. Şirket büyük oranda devlet desteğinden yararlanıyor. Almanya Federal Meclisi’nde 2015 yılında konuyla ilgili bir soru önergesine hükümetin verdiği cevapta, proje bazlı 500 bin euro, personel ve diğer zorunlu giderler için de 700 bin euro destek verildiği açıklandı. Bunun yanı sıra Münih Güvenlik Konferansı’na alman ve uluslararası dev markalar tarafından da maddi destek sağlanıyor” vurgusu yapıldı.   Türkiye Komünist Partisi – Almanya Örgütü konuyla ilgili sert bir açıklama yayınlayarak „Ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği için NATO’dan çıkılmalıdır. Dünya halklarının özgürlüğü ve barışı için, 70 yıl boyunca dünya coğrafyasını kana bulayan bu terör örgütü derhal dağıtılmalıdır“ denildi. munihinsesi.com / özel
TKP (Türkiye Komünist Partisi) Münih’lileri NATO’ya ve Emperyalizme karşı eyleme çağırdı. TKP’liler Cumartesi günü saat 12.30da Stachus meydanında, Alman Komünist Partisi ve Yunanistan Komünist Partisi ile ortak oluşturalacak kortejde bir araya gelecek.

TKP Münih tarafından yapılan açıklamada; “56. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı bu hafta sonu toplanıyor. Münih Güvenlik Konferansı, büyük emperyalist güçlerin savaş politikalarını konu alıyor hatta kimi zaman yön veriyor. Bu yönüyle, dünyanın farklı ülkelerinden hükumet yetkililerin bir araya gelip, tartıştığı tek konferans niteliğine sahip. Etikinliğin finansmanı ‘Münih Güvenlik Konferansı Kamu Yararına Matuf Anonim Şirketi’ adlı bir şirket tarafından sağlanıyor. Şirket büyük oranda devlet desteğinden yararlanıyor. Almanya Federal Meclisi’nde 2015 yılında konuyla ilgili bir soru önergesine hükümetin verdiği cevapta, proje bazlı 500 bin euro, personel ve diğer zorunlu giderler için de 700 bin euro destek verildiği açıklandı. Bunun yanı sıra Münih Güvenlik Konferansı’na alman ve uluslararası dev markalar tarafından da maddi destek sağlanıyor” vurgusu yapıldı.

 

Türkiye Komünist Partisi – Almanya Örgütü konuyla ilgili sert bir açıklama yayınlayarak „Ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği için NATO’dan çıkılmalıdır. Dünya halklarının özgürlüğü ve barışı için, 70 yıl boyunca dünya coğrafyasını kana bulayan bu terör örgütü derhal dağıtılmalıdır“ denildi.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.