TOKATLILARDAN ANLAMLI GECE

Yaşam 14.11.2016 - 05:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2183+ kez okundu.
 

TOKATLILARDAN ANLAMLI GECE

Münih Tokatlılar Kültür Derneği önceki gün dayanışma gecesinde bir araya geldi.
Derneğin lokalinde gerçekleştirilen gecede Tokat/Niksar Yazıcık Beldesi Belediye Başkanı da geceye katıldı. Özellikle Niksar Beldesi olmak üzere Tokatta ki belediyeler hakkinda bilgi ve sorunlar paylaşıldı, Öte yandan bundan yaklaşık 8 ay önce Tokatlılar Derneği tarafından lösemi hastaları için bağış toplanmış ve 51 kişi bu kampanyaya katılmıştı. Deutche Knochenmarkspende Bankasi Tokatlılara sertifika vererek tesekkürlerini iletti. Tokatlılar Derneği tarafından alınan karar ile bundan sonra da bu tür bağışlar düzenleyerek sosyal yaşama katkıda bulunacaklarını belirttiler. munihinsesi.com / özel
Münih Tokatlılar Kültür Derneği önceki gün dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Derneğin lokalinde gerçekleştirilen gecede Tokat/Niksar Yazıcık Beldesi Belediye Başkanı da geceye katıldı. Özellikle Niksar Beldesi olmak üzere Tokatta ki belediyeler hakkinda bilgi ve sorunlar paylaşıldı,

Öte yandan bundan yaklaşık 8 ay önce Tokatlılar Derneği tarafından lösemi hastaları için bağış toplanmış ve 51 kişi bu kampanyaya katılmıştı. Deutche Knochenmarkspende Bankasi Tokatlılara sertifika vererek tesekkürlerini iletti.

Tokatlılar Derneği tarafından alınan karar ile bundan sonra da bu tür bağışlar düzenleyerek sosyal yaşama katkıda bulunacaklarını belirttiler.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.