TÜMATA FORUM MÜNİH’TE TOPLANIYOR

Duyurular 08.11.2018 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1949+ kez okundu.
 

TÜMATA FORUM MÜNİH’TE TOPLANIYOR

TÜMATA (Türk Müziğini Araştırma ve Tanıtma Grubu) 09-11 Kasım tarihleri arasında Münih’te forum programı gerçekleştirecek.
Kuruculuğu Rahmi Oruç Güvenç tarafından gerçekleştirilen TÜMATA grubu, Güvenç’in geçtiğmiz yıl vefat etmesiyle birlikte öğrencileri ve sevenleri ile forum olarak yeniden toplanmaya karar verdi. Üç gün sürecek forumun içeriğinde müzik, makam bilgisi üzerine pek çok farklı konular ve sanatçılar tarafından verilecek workshoplar var. Forumun ana teması, katılımcılarla birlikte müzik icra etmek, enstrüman ve makam konularını pekiştirmek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak, pratik yapmak, Rahmi Oruç Güvenç hocadan öğrenilen konuları paylaşmak, ileriye götürmek ve yaymak için imkan sunmak. Villa Mohr, Situlistr. 75 München-Freimann adresinde gerçekleştirilecek olan forumun üç gün katılım ücreti  120 ila 150 Euro,  tek gün katılım ücreti ise  50 ila 70 Euro arasında değişmekte.
TÜMATA (Türk Müziğini Araştırma ve Tanıtma Grubu) 09-11 Kasım tarihleri arasında Münih’te forum programı gerçekleştirecek.

Kuruculuğu Rahmi Oruç Güvenç tarafından gerçekleştirilen TÜMATA grubu, Güvenç’in geçtiğmiz yıl vefat etmesiyle birlikte öğrencileri ve sevenleri ile forum olarak yeniden toplanmaya karar verdi.

Üç gün sürecek forumun içeriğinde müzik, makam bilgisi üzerine pek çok farklı konular ve sanatçılar tarafından verilecek workshoplar var. Forumun ana teması, katılımcılarla birlikte müzik icra etmek, enstrüman ve makam konularını pekiştirmek, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak, pratik yapmak, Rahmi Oruç Güvenç hocadan öğrenilen konuları paylaşmak, ileriye götürmek ve yaymak için imkan sunmak.

Villa Mohr, Situlistr. 75 München-Freimann adresinde gerçekleştirilecek olan forumun üç gün katılım ücreti  120 ila 150 Euro,  tek gün katılım ücreti ise  50 ila 70 Euro arasında değişmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.