TUNCAY ÖZKAN TOKATLILARA SÖZ VERDİ

Siyaset 01.11.2016 - 22:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1247+ kez okundu.
 

TUNCAY ÖZKAN TOKATLILARA SÖZ VERDİ

İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tedavi için geldiği Almanya’da Münih Tokatlılar Derneği’ni ziyaret etti. Özkan, CHP Münih Birliği’nde yaşanan sıkıntıları Ankara’ya ileteceğinin sözünü verdi.
29 Ekim kutlamaları için bir araya gelen Tokatlılar Tuncay Özkan’ı kapıda karşıladı. Özkan salona alkışlar eşliğinde giriş yaptı. HDF Başkanı Necip Şahin ve CHP Baden Württemberg Birliği başkanı Kazım Kaya’nın da katıldığı kutlamalarda Tuncay Özkan kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında tüm Tokatlıları selamlayan Özkan, özellikle bayanların önünde saygı ile eğildiğini belirtti.  Cumhuriyet kadınlarına; “Siz Cumhuriyetin geleceğe uzanacak aydınlık yüzlerisiniz. Siz bizim geleceğimizsiniz, sağ olun var olun iyi ki varsınız” diye seslenen Özkan; “Karanlığın en yoğun olduğu nokta güneşin doğmasına en az zamanın kaldığı yerdir. Ülkedeki karanlık sizi yanıltmasın. Umuttan daha değerli bir şey yoktur. Aşkın ve umudun kaybettiği görülmemiştir. Çünkü aşk eksiği tamamlamaktır. Biz ulusumuza, insanlık ailesine aşk ile bağlıyız. Umut bizi dimdik yenilmeden ayakta tutan enerji ve güçtür. Bu kavganın sonunda biz kazanacağız. Bizim kavgamızda umutsuzluğun, yılgınlığın yeri yoktur” dedi. Tuncay Özkan, umuda dair hapishane günlerinde yaşadığı bir anısını anlattı ve Tokatlıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Münih’te yaşayan Tokatlılar, ziyaretin sonunda Tuncay Özkan ile bol bol fotoğraf çekildi. Ziyaretin ardından CHP’li bir partili Milletvekili Özkan’a CHP Münih Birliği’nde yaşanan sorunları iletti.  Münih CHP’de yaşanan sorunlardan yeni haberi olduğunu belirten Özkan, gerekli yerlere bu problemleri aktaracağı sözünü verdi.  munihinsesi.com / özel
İzmir Milletvekili Tuncay Özkan tedavi için geldiği Almanya’da Münih Tokatlılar Derneği’ni ziyaret etti. Özkan, CHP Münih Birliği’nde yaşanan sıkıntıları Ankara’ya ileteceğinin sözünü verdi.

29 Ekim kutlamaları için bir araya gelen Tokatlılar Tuncay Özkan’ı kapıda karşıladı. Özkan salona alkışlar eşliğinde giriş yaptı. HDF Başkanı Necip Şahin ve CHP Baden Württemberg Birliği başkanı Kazım Kaya’nın da katıldığı kutlamalarda Tuncay Özkan kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında tüm Tokatlıları selamlayan Özkan, özellikle bayanların önünde saygı ile eğildiğini belirtti.  Cumhuriyet kadınlarına; “Siz Cumhuriyetin geleceğe uzanacak aydınlık yüzlerisiniz. Siz bizim geleceğimizsiniz, sağ olun var olun iyi ki varsınız” diye seslenen Özkan; “Karanlığın en yoğun olduğu nokta güneşin doğmasına en az zamanın kaldığı yerdir. Ülkedeki karanlık sizi yanıltmasın. Umuttan daha değerli bir şey yoktur. Aşkın ve umudun kaybettiği görülmemiştir. Çünkü aşk eksiği tamamlamaktır. Biz ulusumuza, insanlık ailesine aşk ile bağlıyız. Umut bizi dimdik yenilmeden ayakta tutan enerji ve güçtür. Bu kavganın sonunda biz kazanacağız. Bizim kavgamızda umutsuzluğun, yılgınlığın yeri yoktur” dedi.

Tuncay Özkan, umuda dair hapishane günlerinde yaşadığı bir anısını anlattı ve Tokatlıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Münih’te yaşayan Tokatlılar, ziyaretin sonunda Tuncay Özkan ile bol bol fotoğraf çekildi. Ziyaretin ardından CHP’li bir partili Milletvekili Özkan’a CHP Münih Birliği’nde yaşanan sorunları iletti.  Münih CHP’de yaşanan sorunlardan yeni haberi olduğunu belirten Özkan, gerekli yerlere bu problemleri aktaracağı sözünü verdi. 

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.