TÜRKGÜCÜ ATASPOR ŞAMPİYON

Spor 03.05.2019 - 06:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1925+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR ŞAMPİYON

Münih'in efsane Türk takımı Türkgücü Ataspor, liglerin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve Regionalliga Bayern'e yükseldi.
2017/2018 sezonunda 22 yıl aradan sonra tekrar Bayernliga'ya yükselen Almanyadaki gururumuz 80'li yılların efsane kulübü Münih Türkgücü Ataspor, deplasmanda TSV Schwaben Augsburg takımına karşı aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından liglerin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Ligin başlamasından sonra dokuzuncu haftada liderliği devralan efsane Türk kulübü, liderliği bırakmadan, en yakın rakibi ile ligin bitmesine üç hafta  kala puan farkinı 12'ye çıkararak şampiyonluğunu ilan etti. 
Münih'in efsane Türk takımı Türkgücü Ataspor, liglerin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve Regionalliga Bayern'e yükseldi.

2017/2018 sezonunda 22 yıl aradan sonra tekrar Bayernliga'ya yükselen Almanyadaki gururumuz 80'li yılların efsane kulübü Münih Türkgücü Ataspor, deplasmanda TSV Schwaben Augsburg takımına karşı aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından liglerin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Ligin başlamasından sonra dokuzuncu haftada liderliği devralan efsane Türk kulübü, liderliği bırakmadan, en yakın rakibi ile ligin bitmesine üç hafta  kala puan farkinı 12'ye çıkararak şampiyonluğunu ilan etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.