TÜRKGÜCÜ ATASPOR BERABERE

Spor 02.12.2015 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1053+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR BERABERE

Münih Türkgücü Ataspor Landesliga’nın 22. haftasında kendi evinde ağırladığı FC Töging ile 1-1 berabere kaldı.
Münih Türkgücü Ataspor karşılaşmaya Nazim Kücükkaya , Erhan Kilic ,Gökhan Üstün , Ferhat Mavi ), Ercan Eraydin,  Onur Yilmaz ( 65. Min.Ibrahim Cakir ) , Mert Gündüzalp,  Volkan Cukur , Victor Carr (79. Min. Salif Boubacar ), Cengiz Ötkün,Burkibar Cisse ilk on biri ile başladı. Karşılaşmanın ilk golü maçın 23. Dakikasında rakip takımdan geldi. Christoph Riedl takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı: 0-1 İkinci yarıya atak başlayan taraf Münih Türkgücü Ataspor oldu. Baskılı oyun maçın 66. Dakikasında sonuç verdi ve Victor Carr’ın golü ile  Türkgücü beraberliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi. Maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik Direktör Alper Kayabunar; “Maçın ilk yarısı bizim için hayal kırıklığı oldu ama ikinci yarı toparladık” dedi. Münih Türkgücü Ataspor 25 puanla 14. sırada yer alıyor. 
Münih Türkgücü Ataspor Landesliga’nın 22. haftasında kendi evinde ağırladığı FC Töging ile 1-1 berabere kaldı.

Münih Türkgücü Ataspor karşılaşmaya Nazim Kücükkaya , Erhan Kilic ,Gökhan Üstün , Ferhat Mavi ), Ercan Eraydin,  Onur Yilmaz ( 65. Min.Ibrahim Cakir ) , Mert Gündüzalp,  Volkan Cukur , Victor Carr (79. Min. Salif Boubacar ), Cengiz Ötkün,Burkibar Cisse ilk on biri ile başladı.

Karşılaşmanın ilk golü maçın 23. Dakikasında rakip takımdan geldi. Christoph Riedl takımını 1-0 öne geçirdi.

Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı: 0-1

İkinci yarıya atak başlayan taraf Münih Türkgücü Ataspor oldu. Baskılı oyun maçın 66. Dakikasında sonuç verdi ve Victor Carr’ın golü ile  Türkgücü beraberliği yakaladı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Teknik Direktör Alper Kayabunar; “Maçın ilk yarısı bizim için hayal kırıklığı oldu ama ikinci yarı toparladık” dedi.

Münih Türkgücü Ataspor 25 puanla 14. sırada yer alıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.