TÜRKGÜCÜ ATASPOR ÇOK MUTLU: 1-2

Spor 24.07.2015 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2788+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR ÇOK MUTLU: 1-2

Landesliga’nın ilk maçına hakem kurbanı olduğu için mağlubiyetle başlayan Münih Türkgücü Ataspor, ikinci maçında kendini affettirdi ve güçlü rakibi ASV Dachau’yu deplasmanda 2-0 yendi.
İlk Onbir: Nazim Kücükkaya , Ibrahima Samb, Gökhan Üstün,  , Ercan Eraydin, Musa Kapar (63.Min.Kazim Anuk) , Mevlüt Cam  ( 90. Min. Kubilay Etcil ), Volkan Cukur, Ferhat Mavi , Victor Carr ( (51. Min.Stylianos Karypidis ) , Cengiz Ötkün, Burkibar Cisse    Yedekler : Aykut Üzgenc, Emin Aynaci, Abdullah Aynaci, Kevin Meindl Maçın ilk yarısında  Münih Türkgücü Ataspor’un rakibine karşı üstünlüğü vardı. Maçın  ilk dakikalarında Cengiz mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.  19’uncu dakikada Ferhat Mavi, ceza sahası çizgisi üzerinden çektiği sert şurt az farkla auta çıktı. 25 ve 38. dakikalar ASV Dachau kalemize tehlikeli geldi ama gol şansı bulamadı.   Maçın 39’uncu dakikasında yeniden sahneye çıkan Ferhat Mavi bu kez affetmedi ve nefis bir vole vurusuyla takımını öne geçirdi:  1-0 öne geçirdi.  Münih Türkgücü Ataspor ilk yarıyı 1-0 üstün tamamlarken, ikinci yarıya da atak başlayan taraf oldu. 55’inci dakikada Ferhat Mavi, 76. dakikada Cisse ve 78 ‘inci dakikada Cengiz ele mutlak gol pozisyonlarından yararlanamayan isimler oldu.  Maçın 85. dakikasında ASV Dachau Lukas Schmitt’in ayağından beraberliği yakaladı: 1-1 Beraberlik golünün ardından rakibinin üzerine baskı kuran Münih Türkgücü Ataspor 86. dakikada Ercan’ ın uzak mesafeden serbest vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi. Maçın 89. dakikasında hakem Münih Türkgücü adına penaltı noktasını gösterdi ve Mevlüt penaltı vuruşunu gola çeviren isim oldu: 1-2 Maçın son dakikalarında bulduğu golle zorlu ASV Dachau deplasmanından galibiyetle ayrılan takımımız büyük mutluluk yaşadı. Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga’nın üçüncü haftasında 26 Temmuz Pazar günü saat 14.45’te geçtiğimiz sezon bir üst ligden düşen güçlü rakibi Spvgg Landshut ile karşılaşacak. Bu zorlu karşılaşmayı Münih Türkgücü Ataspor yeni sahası olan Heinrich Wielandstr.100 /Ostpark adresinde oynayacak. Yönetim, kendi sahalarında oynayacakları ilk maçta tüm futbolseverleri yanlarında görmek istediklerini belirtti. 
Landesliga’nın ilk maçına hakem kurbanı olduğu için mağlubiyetle başlayan Münih Türkgücü Ataspor, ikinci maçında kendini affettirdi ve güçlü rakibi ASV Dachau’yu deplasmanda 2-0 yendi.

İlk Onbir: Nazim Kücükkaya , Ibrahima Samb, Gökhan Üstün,  , Ercan Eraydin, Musa Kapar (63.Min.Kazim Anuk) , Mevlüt Cam  ( 90. Min. Kubilay Etcil ), Volkan Cukur, Ferhat Mavi , Victor Carr ( (51. Min.Stylianos Karypidis ) , Cengiz Ötkün, Burkibar Cisse
  
Yedekler : Aykut Üzgenc, Emin Aynaci, Abdullah Aynaci, Kevin Meindl

Maçın ilk yarısında  Münih Türkgücü Ataspor’un rakibine karşı üstünlüğü vardı. Maçın  ilk dakikalarında Cengiz mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. 

19’uncu dakikada Ferhat Mavi, ceza sahası çizgisi üzerinden çektiği sert şurt az farkla auta çıktı. 25 ve 38. dakikalar ASV Dachau kalemize tehlikeli geldi ama gol şansı bulamadı.  

Maçın 39’uncu dakikasında yeniden sahneye çıkan Ferhat Mavi bu kez affetmedi ve nefis bir vole vurusuyla takımını öne geçirdi:  1-0 öne geçirdi. 

Münih Türkgücü Ataspor ilk yarıyı 1-0 üstün tamamlarken, ikinci yarıya da atak başlayan taraf oldu.

55’inci dakikada Ferhat Mavi, 76. dakikada Cisse ve 78 ‘inci dakikada Cengiz ele mutlak gol pozisyonlarından yararlanamayan isimler oldu. 

Maçın 85. dakikasında ASV Dachau Lukas Schmitt’in ayağından beraberliği yakaladı: 1-1

Beraberlik golünün ardından rakibinin üzerine baskı kuran Münih Türkgücü Ataspor 86. dakikada Ercan’ ın uzak mesafeden serbest vuruşunu kaleci son anda kornere çeldi.

Maçın 89. dakikasında hakem Münih Türkgücü adına penaltı noktasını gösterdi ve Mevlüt penaltı vuruşunu gola çeviren isim oldu: 1-2

Maçın son dakikalarında bulduğu golle zorlu ASV Dachau deplasmanından galibiyetle ayrılan takımımız büyük mutluluk yaşadı.

Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga’nın üçüncü haftasında 26 Temmuz Pazar günü saat 14.45’te geçtiğimiz sezon bir üst ligden düşen güçlü rakibi Spvgg Landshut ile karşılaşacak.

Bu zorlu karşılaşmayı Münih Türkgücü Ataspor yeni sahası olan Heinrich Wielandstr.100 /Ostpark adresinde oynayacak. Yönetim, kendi sahalarında oynayacakları ilk maçta tüm futbolseverleri yanlarında görmek istediklerini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.