TÜRKGÜCÜ ATASPOR GÜÇLÜ RAKİBİNİ DEVİRDİ: 1-0

Spor 31.03.2016 - 08:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2891+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR GÜÇLÜ RAKİBİNİ DEVİRDİ: 1-0

Geçtiğimiz hafta önemli üç puan kaybeden Münih temsilcisi Türkgücü Ataspor, son maçında kendi sahasında ağırladığı lig dördüncüsü SE Freising takımı ile karşılaştı.
Karşılaşmaya, Nazim, Mevlüt, Erhan, Mert, Cengiz, Volkan, Onur, Burkibar, Önder, Umut ve Ferhat ile çıkan Türkgücü Ataspor, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için 3 puan parolası ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımadınada önemli bir pozisyon yaşanmaz iken, devre de başladığı gibi bitti. İkinci yarıda ise daha atak olan Türkgücü Ataspor 61.dakikada beklediği gole Salif Boubacar ile kavuştu. 5 dakika önce oyuna dahil olan oyuncu ceza alanı içinde rakip kalecinin üzerinden harika aşırtma vuruşu ile galibiyet golünü attı. Volkan Çukur maçın 85.dakikasında omuzundan sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Bu arada kaleci Nazım, yüzde yüzlük gollük 3 pozisyonda rakibe gol şansı vermez iken, aynı zamanda Onur ile birlikte maçın yıldızı oldular ve galibiyette büyük pay sahibi oldular. Orhan GEDİK / MÜNİH
Geçtiğimiz hafta önemli üç puan kaybeden Münih temsilcisi Türkgücü Ataspor, son maçında kendi sahasında ağırladığı lig dördüncüsü SE Freising takımı ile karşılaştı.

Karşılaşmaya, Nazim, Mevlüt, Erhan, Mert, Cengiz, Volkan, Onur, Burkibar, Önder, Umut ve Ferhat ile çıkan Türkgücü Ataspor, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için 3 puan parolası ile çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımadınada önemli bir pozisyon yaşanmaz iken, devre de başladığı gibi bitti.

İkinci yarıda ise daha atak olan Türkgücü Ataspor 61.dakikada beklediği gole Salif Boubacar ile kavuştu. 5 dakika önce oyuna dahil olan oyuncu ceza alanı içinde rakip kalecinin üzerinden harika aşırtma vuruşu ile galibiyet golünü attı. Volkan Çukur maçın 85.dakikasında omuzundan sakatlanarak hastaneye kaldırıldı. Bu arada kaleci Nazım, yüzde yüzlük gollük 3 pozisyonda rakibe gol şansı vermez iken, aynı zamanda Onur ile birlikte maçın yıldızı oldular ve galibiyette büyük pay sahibi oldular.

Orhan GEDİK / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.