TÜRKGÜCÜ ATASPOR HAKEM KURBANI: 0-2

Spor 20.07.2015 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1869+ kez okundu.
 

TÜRKGÜCÜ ATASPOR HAKEM KURBANI: 0-2

Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga' da sezonun ilk maçında deplasmanda FC Gerolfing'e 2-0 mağlup oldu.
Sezona kadrosunun büyük bir bölümünü değiştirerek başlayan Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga' da sezonun ilk maçında deplasmanda FC Gerolfing'e 2-0 mağlup oldu. Münih Türkgücü Ataspor geçtiğimiz seneden farklı olarak kadrosuna kattığı yedi farklı isimle maça başladı. Türkgücü Ataspor'un ilk onbirinde Nazım Küçükkaya , Kevin Meindl, Gökhan Üstün, Onur Yılmaz , Ercan Eraydın, Musa Kapar , Mevlüt Cam ( 70. Min. Kubilay Etçil ) , Volkan Çukur, Ferhat Mavi,Victor Carr ( (87. Min.Stylianos Karypidis ) , Cengiz Ötkün yer aldı.  Maçı baştan sona kadar üstün götüren Münih Türkgücü Ataspor, ilk yarının 8, 40 ve 44. dakikalarında Mevlüt Cam, Ferhat Mavi  ve Cengiz Ötkün'ün mutlak gol pozisyonlarını değerlendirememesinden ötürü ilk yarıyı 0-0 berabere kapattı.  İkinci devreye  çok istekli başlayan ve atak üstüne atak gelistiren Münih Türkgücü, sayısız fırsatlardan yararlanamadı. Cengiz Ötkün, maçın 54. dakikasında kaleci ile karşı karşıya kaldığı topu değerlendirseydi maçın kaderi değişecekti.  Maçın berabere bitmesi beklenirken Hakem Vinzenz Schuster akıl almaz bir penaltı kararıyla maça damgasını vuran isim oldu. Maçın 85. dakikasında  rakip takım oyuncusunun kendisini ceza sahası içersinde yere atmasını ve hakemin bu pozisyona penaltı vermesini seyirciler uzun süre ıslıkladı. Penaltı vuruşunu gole çeviren FC Gerolfing 1:0 öne gecti. Buna rağmen oyunu bırakmayan Münih Türkgücü Ataspor 88. Dakikada Kubilay Etcil ile beraberliğe çok yaklaştı. Kubilay'ın kaleciyi  geçen şutunu kale çizgisi üzerinden çıkardılar. Maçın uzatma dakikalarında kontra atakdan FC Gerolfing bir gol daha bulunca Münih Türk Gücü Ataspor sahadan 2-0 yenik ayrıldı.  Teknik Direktör Alper Kayabunar maçtan sonra yaptığı açıklamada takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirtirken; "Biz bugün iyi oynadık.Önceligimiz geriye düşmemekti.Bunu da oyunun büyük bölümünde başardık taa ki hakem lehimize penaltıyı verene kadar. Sonuç bizim için üzücü oldu" dedi. Türkgücü Ataspor ikinci maçını 22 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00'da ASV Dachau ile karşılaşacak.    Landislaga'da 1. haftanın sonunda alınan toplu sonuçlar şu şekilde oluştu; Kaynak: munihturkgucu.de
Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga' da sezonun ilk maçında deplasmanda FC Gerolfing'e 2-0 mağlup oldu.

Sezona kadrosunun büyük bir bölümünü değiştirerek başlayan Münih Türkgücü Ataspor, Landesliga' da sezonun ilk maçında deplasmanda FC Gerolfing'e 2-0 mağlup oldu.

Münih Türkgücü Ataspor geçtiğimiz seneden farklı olarak kadrosuna kattığı yedi farklı isimle maça başladı. Türkgücü Ataspor'un ilk onbirinde Nazım Küçükkaya , Kevin Meindl, Gökhan Üstün, Onur Yılmaz , Ercan Eraydın, Musa Kapar , Mevlüt Cam ( 70. Min. Kubilay Etçil ) , Volkan Çukur, Ferhat Mavi,Victor Carr ( (87. Min.Stylianos Karypidis ) , Cengiz Ötkün yer aldı. 

Maçı baştan sona kadar üstün götüren Münih Türkgücü Ataspor, ilk yarının 8, 40 ve 44. dakikalarında Mevlüt Cam, Ferhat Mavi  ve Cengiz Ötkün'ün mutlak gol pozisyonlarını değerlendirememesinden ötürü ilk yarıyı 0-0 berabere kapattı. 

İkinci devreye  çok istekli başlayan ve atak üstüne atak gelistiren Münih Türkgücü, sayısız fırsatlardan yararlanamadı. Cengiz Ötkün, maçın 54. dakikasında kaleci ile karşı karşıya kaldığı topu değerlendirseydi maçın kaderi değişecekti. 

Maçın berabere bitmesi beklenirken Hakem Vinzenz Schuster akıl almaz bir penaltı kararıyla maça damgasını vuran isim oldu. Maçın 85. dakikasında  rakip takım oyuncusunun kendisini ceza sahası içersinde yere atmasını ve hakemin bu pozisyona penaltı vermesini seyirciler uzun süre ıslıkladı.

Penaltı vuruşunu gole çeviren FC Gerolfing 1:0 öne gecti. Buna rağmen oyunu bırakmayan Münih Türkgücü Ataspor 88. Dakikada Kubilay Etcil ile beraberliğe çok yaklaştı. Kubilay'ın kaleciyi  geçen şutunu kale çizgisi üzerinden çıkardılar.

Maçın uzatma dakikalarında kontra atakdan FC Gerolfing bir gol daha bulunca Münih Türk Gücü Ataspor sahadan 2-0 yenik ayrıldı. 

Teknik Direktör Alper Kayabunar maçtan sonra yaptığı açıklamada takım olarak iyi mücadele ettiklerini belirtirken; "Biz bugün iyi oynadık.Önceligimiz geriye düşmemekti.Bunu da oyunun büyük bölümünde başardık taa ki hakem lehimize penaltıyı verene kadar. Sonuç bizim için üzücü oldu" dedi.

Türkgücü Ataspor ikinci maçını 22 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00'da ASV Dachau ile karşılaşacak. 

 

Landislaga'da 1. haftanın sonunda alınan toplu sonuçlar şu şekilde oluştu;

Kaynak: munihturkgucu.de

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.