ÜÇ BEŞ KİŞİ CUMHURİYET BAYRAMINI HALK İLE KUTLADI

Yaşam 01.11.2016 - 07:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1878+ kez okundu.
 

ÜÇ BEŞ KİŞİ CUMHURİYET BAYRAMINI HALK İLE KUTLADI

ÜçBeş Kişi Derneği’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamasında beş yüzden fazla Münihli coşkulu anlar yaşadı.
ÜçBeş Kişi Derneği Cumhuriyet Bayramı halk kutlaması bu yıl da byük ilgi gördü. Beş yüzden fazla Münihli'nin katıldığı etkinlik Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Başkan Levent Ekiz’in yaptığı açılış konuşmasında etkinlik bünyesinde konferans verecek olan Prof. Dr. Kemal Arı’nın son anda yurt dışına çıkamaması nedeniyle katılamayacağını bildirmesi konukları çok üzdü. Daha sonra görüntülü bağlantı ile etkinliğe katılan Prof. Arı, konuklara Atatürk’ü anlattı ve dakikalarca alkışlandı.  YOĞUN PROĞRAM Münih Başkonsolosluğu’nu temsilen yardımcı konsolos Nihan Uluoğlakçı’nın katıldığı etkinlikte yoğun bir program ve sürekli olarak ellerindeki Türk bayraklarını sallayan konukların yoğun coşkusu vardı. Etkinlikte, derneğin önümüzdeki Ocak ayında yapılacak Münih Göçmenler Meclisi seçim adayları “Yeni Avrupalılar” konuklara tanıtıldı. Proğramda, çocuklara sihirbaz gösterisi, çocuk davul grubu ve Zeki Bekar Müzik Okulu minik öğrencilerinin konseri büyük sempati topladı.   MÜZİĞE DOYDULAR Bahri Çetintaş Türk Sanat Müziği Korosu’nun muhteşem konseri konuklar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Ali Tecik, Devrim Nogay, Yusuf Eröksüz ve Selami Yazıcı adlı sanatçılar ile özgün müzik ve Türk Halk Müziği ile etkinliğe renk kattılar. Ahmet İNCEL / MÜNİH
ÜçBeş Kişi Derneği’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamasında beş yüzden fazla Münihli coşkulu anlar yaşadı.

ÜçBeş Kişi Derneği Cumhuriyet Bayramı halk kutlaması bu yıl da byük ilgi gördü. Beş yüzden fazla Münihli'nin katıldığı etkinlik Şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı. Başkan Levent Ekiz’in yaptığı açılış konuşmasında etkinlik bünyesinde konferans verecek olan Prof. Dr. Kemal Arı’nın son anda yurt dışına çıkamaması nedeniyle katılamayacağını bildirmesi konukları çok üzdü. Daha sonra görüntülü bağlantı ile etkinliğe katılan Prof. Arı, konuklara Atatürk’ü anlattı ve dakikalarca alkışlandı. 

YOĞUN PROĞRAM

Münih Başkonsolosluğu’nu temsilen yardımcı konsolos Nihan Uluoğlakçı’nın katıldığı etkinlikte yoğun bir program ve sürekli olarak ellerindeki Türk bayraklarını sallayan konukların yoğun coşkusu vardı. Etkinlikte, derneğin önümüzdeki Ocak ayında yapılacak Münih Göçmenler Meclisi seçim adayları “Yeni Avrupalılar” konuklara tanıtıldı. Proğramda, çocuklara sihirbaz gösterisi, çocuk davul grubu ve Zeki Bekar Müzik Okulu minik öğrencilerinin konseri büyük sempati topladı.  

MÜZİĞE DOYDULAR

Bahri Çetintaş Türk Sanat Müziği Korosu’nun muhteşem konseri konuklar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Ali Tecik, Devrim Nogay, Yusuf Eröksüz ve Selami Yazıcı adlı sanatçılar ile özgün müzik ve Türk Halk Müziği ile etkinliğe renk kattılar.

Ahmet İNCEL / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.