UETD İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Yaşam 15.06.2016 - 14:00, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1801+ kez okundu.
 

UETD İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

UETD Bayern ve UETD Münih örgütleri geçtiğimiz günlerde iftar programında bir araya geldi.
İftar programına Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Adem Taflan, BİG Parti Genel Başkanı Haluk Yıldız, UETD şubelerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, üyeler ve müslüman mülteciler katıldı. UETD Münih Şube Başkanı Erkan Balkaya yaptığı açıklamada; "Davetimize iştirak ederek bizleri sevindiren Mülteci kardeşlerimize, katılan misafirlerimize ve geceyi organize etmemize destek olan sponsorlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.  
UETD Bayern ve UETD Münih örgütleri geçtiğimiz günlerde iftar programında bir araya geldi.

İftar programına Münih Başkonsolosu Mesut Koç, Adem Taflan, BİG Parti Genel Başkanı Haluk Yıldız, UETD şubelerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, üyeler ve müslüman mülteciler katıldı.

UETD Münih Şube Başkanı Erkan Balkaya yaptığı açıklamada; "Davetimize iştirak ederek bizleri sevindiren Mülteci kardeşlerimize, katılan misafirlerimize ve geceyi organize etmemize destek olan sponsorlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.