unutMADIMAKlımda

Duyurular 02.07.2016 - 19:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2399+ kez okundu.
 

unutMADIMAKlımda

Sivas'ta YOBAZLAR tarafından diri diri yakılan aydınlarımızı saygıyla anıyoruz. MÜNİHİN SESİ
Bugün Sivas Katliamı’nın 23. yıldönümü. Bundan 23 yıl önce, kentin tam merkezinde, valilik ve belediye binalarına çok yakın olan Madımak Oteli’nde, ortaçağ karanlığına özlem duyan, şeriat ve irtica yanlısı bir düzen kurmak isteyen, insanlıktan yoksun katiller tarafından; aralarında yazar, folklorcu, müzisyen, bilim insanı ve sanatçıların da bulunduğu 33 insanın; yükselen alevler ve kara duman içinde diri diri yakıldığı bir tarihtir. Sivas'ta YOBAZLAR tarafından diri diri yakılan aydınlarımızı saygıyla anıyoruz. MÜNİHİN SESİ
Sivas'ta YOBAZLAR tarafından diri diri yakılan aydınlarımızı saygıyla anıyoruz. MÜNİHİN SESİ

Bugün Sivas Katliamı’nın 23. yıldönümü. Bundan 23 yıl önce, kentin tam merkezinde, valilik ve belediye binalarına çok yakın olan Madımak Oteli’nde, ortaçağ karanlığına özlem duyan, şeriat ve irtica yanlısı bir düzen kurmak isteyen, insanlıktan yoksun katiller tarafından; aralarında yazar, folklorcu, müzisyen, bilim insanı ve sanatçıların da bulunduğu 33 insanın; yükselen alevler ve kara duman içinde diri diri yakıldığı bir tarihtir.

Sivas'ta YOBAZLAR tarafından diri diri yakılan aydınlarımızı saygıyla anıyoruz.

MÜNİHİN SESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.