ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Yaşam 03.07.2016 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2109+ kez okundu.
 

ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Barbara Stamm ve Beate Merk İstanbul'da ki terör saldırıları nedeni ile Münih Türk Konsolosluğu'nda açılan taziye defterini imzaladı.
Bavyera Eyalet Meclisi Başkanı Barbara Stamm ve Bavyera Hükümetinin Avrupa ve Bölgesel İlişkilerinden sorumlu üyesi Beate Merk geçtiğimiz günlerde Münih Türk Konsolosluğu'nda İstanbul'daki terör saldırısı sebebiyle açılan taziye defterini imzalayarak üzüntülerini dile getirdiler.  Kaynak: T.C. Münih Başkonsolosluğu resmi sosyal medya hesabı
Barbara Stamm ve Beate Merk İstanbul'da ki terör saldırıları nedeni ile Münih Türk Konsolosluğu'nda açılan taziye defterini imzaladı.

Bavyera Eyalet Meclisi Başkanı Barbara Stamm ve Bavyera Hükümetinin Avrupa ve Bölgesel İlişkilerinden sorumlu üyesi Beate Merk geçtiğimiz günlerde Münih Türk Konsolosluğu'nda İstanbul'daki terör saldırısı sebebiyle açılan taziye defterini imzalayarak üzüntülerini dile getirdiler. 

Kaynak: T.C. Münih Başkonsolosluğu resmi sosyal medya hesabı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.