YAĞMURA RAĞMEN CAZ YAPTILAR

Kültür - Sanat 17.07.2021 - 19:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2379+ kez okundu.
 

YAĞMURA RAĞMEN CAZ YAPTILAR

Münih’in egzotik mekanlarından Bahnwärter Thiel önceki gün “Jazzlabor” festivaline ev sahipliği yaptı.
Münih Müzik ve Tiyatro Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen festival üç gün sürdü. 13 – 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte sekiz farklı grup sahne aldı. Havanın yağışlı olmasına rağmen Münihli caz severler öğrencileri yalnız bırakmadı.Akşam 17.00’de başlayan konserler grupların performanslarından sonra jam-sessionlar ile devam etti.   munihinsesi.com / özel  
Münih’in egzotik mekanlarından Bahnwärter Thiel önceki gün “Jazzlabor” festivaline ev sahipliği yaptı.

Münih Müzik ve Tiyatro Okulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen festival üç gün sürdü. 13 – 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte sekiz farklı grup sahne aldı. Havanın yağışlı olmasına rağmen Münihli caz severler öğrencileri yalnız bırakmadı.Akşam 17.00’de başlayan konserler grupların performanslarından sonra jam-sessionlar ile devam etti.

 

munihinsesi.com / özel

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.