YAZ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Etkinlik 15.07.2016 - 17:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2407+ kez okundu.
 

YAZ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Münih Türk Kültür Merkezi tarafından 16-17 Temmuz tarihleri arasında yaz şöleni gerçekleştirilecek.
Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan yaz şenliğinde Türk, Bavyera, Brazilyan ve Kazak Müzik Grupları eşliğinde müzik ziyafeti yer alacak. Ayrıca Türk, Bavyera ve Boşnak Folklör Ekipleri şölene renk katacak. Şölene katılacak olanlar enfes Türk lezzetlerinden Balık, Köfte, Adana, Gözleme, Baklava ve daha fazlasının keyfine varacak. Şenlikte çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için kurulacak olan Çocuk Eğlence Köşesinde Korsan Gemisi, Monster Truck Hava yastığı, Kale'ye vuruş bölümü ve daha fazlası yer alacak. Organizasyonu gerçekleştirilenler tarafından yapılan açıklamada; "Yaz şölenimize Münih ve çevresinde yaşayan bütün Türkler davetlidir. Bayram havasında geçecek şölene lütfen Alman dostlarınızı da davet etmeyi ihmal etmeyin.Şölenin ikinci günü katılımcı bütün çocuklara bayram hediyeleri dağıtılacak. Lütfen eşinizi, dostunuzu ve komşularınızı davet etmeyi ihmal etmeyin" ifadeleri kullanıldı. Etkinlik Wiesentfelser Straße 57 (Schlittenberg), 81249 München adresinde 12.00 - 20.00 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. munihinsesi.com / özel
Münih Türk Kültür Merkezi tarafından 16-17 Temmuz tarihleri arasında yaz şöleni gerçekleştirilecek.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan yaz şenliğinde Türk, Bavyera, Brazilyan ve Kazak Müzik Grupları eşliğinde müzik ziyafeti yer alacak. Ayrıca
Türk, Bavyera ve Boşnak Folklör Ekipleri şölene renk katacak.

Şölene katılacak olanlar enfes Türk lezzetlerinden Balık, Köfte, Adana, Gözleme, Baklava ve daha fazlasının keyfine varacak.

Şenlikte çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için kurulacak olan Çocuk Eğlence Köşesinde Korsan Gemisi, Monster Truck Hava yastığı, Kale'ye vuruş bölümü ve daha fazlası yer alacak.

Organizasyonu gerçekleştirilenler tarafından yapılan açıklamada; "Yaz şölenimize Münih ve çevresinde yaşayan bütün Türkler davetlidir. Bayram havasında geçecek şölene lütfen Alman dostlarınızı da davet etmeyi ihmal etmeyin.Şölenin ikinci günü katılımcı bütün çocuklara bayram hediyeleri dağıtılacak. Lütfen eşinizi, dostunuzu ve komşularınızı davet etmeyi ihmal etmeyin" ifadeleri kullanıldı.

Etkinlik Wiesentfelser Straße 57 (Schlittenberg), 81249 München adresinde 12.00 - 20.00 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.