YUVANA HOŞ GELDİN SİNAN

Spor 30.07.2015 - 22:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2155+ kez okundu.
 

YUVANA HOŞ GELDİN SİNAN

Münih Türkgücü Ataspor Sinan Süngüoğlu'nu transfer etti.
Yöneticilerin yoğun çabası sonucunda gerçekleştirilen transferde Sinan Süngüoğlu, 2015-2016 sezonunu Münih Türkgücü Ataspor'da geçirmek üzere sözleşme imzaladı. Daha önce ki senelerde de Münih Türkgücü formasını giyen Sinan Süngüoğlu, Landesliga da gol kralı olmaya çok yaklaşmıştı. Sinan'ın 13 golü bulunuyordu ancak devre arasında Türkiye'ye döndüğü için hedefine ulaşamamıştı. Sinan'ın bu yılki amacı daha önceki senelerde yarım bıraktığı gol krallık işini tamamlamak. munihinsesi.com / özel
Münih Türkgücü Ataspor Sinan Süngüoğlu'nu transfer etti.

Yöneticilerin yoğun çabası sonucunda gerçekleştirilen transferde
Sinan Süngüoğlu, 2015-2016 sezonunu Münih Türkgücü Ataspor'da geçirmek üzere sözleşme imzaladı.

Daha önce ki senelerde de Münih Türkgücü formasını giyen Sinan Süngüoğlu, Landesliga da gol kralı olmaya çok yaklaşmıştı. Sinan'ın 13 golü bulunuyordu ancak devre arasında Türkiye'ye döndüğü için hedefine ulaşamamıştı.

Sinan'ın bu yılki amacı daha önceki senelerde yarım bıraktığı gol krallık işini tamamlamak.

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.