ALMANYA ÇOK UZATTI

Almanya Başbakanı Angela Merkel, alınan sert önlemlere rağmen vaka sayılarındaki yüksek artış nedeni ile daha önce 20 Aralık olarak belirlenen kısıtlamaların 10 Ocak'a kadar devam edeceğini söyledi.

 

Günlük ölü sayısının 479'a çıktığı Almanya'da alınan son önlemlere göre aile yakınlarıyla görüşmeler hane dışından bir aile ve beş kişiyle sınırlı tutulacak. Sadece Noel tatilinde bu görüşmeler 14 yaş altı çocuklar hariç 10 kişiye çıkartılacak. Restoranlar, barlar, oteller, kafeler, sinemalar, müzeler, spor salonları, saunalar, masaj ve güzellik salonları kapalı olacakken okullar ve kuaför salonları açık kalacak.

 

munihinsesi.com

  Münihin Sesi Sosyal Medya adresleri; FacebookSayfa➤ https://www.facebook.com/munihinsesi Instagram➤ https://www.instagram.com/munihinsesi FacebookGrup➤ https://www.facebook.com/groups/munihinsesi Youyube ➤ https://www.youtube.com/munihinsesi WhatsAppGrup ➤ +905368638699