TERKOĞLU KİTAPSEVERLERLE BULUŞTU

Münih Kitap Kulübü'nün geçtiğimiz haftaki konuğu ODA TV Haber Müdürü, Metastaz ve Cendere kitaplarının yazarı Gazeteci - Yazar Barış Terkoğlu oldu.


Zoom üzerinden online gerçekleştirilen söyleşiye yoğun katılım oldu. Gazeteci Deniz Gezginci'nin moderatörlüğünde soru cevap şeklinde geçen, yaklaşık altmış kişinin katıldığı söyleşi üç saat sürdü.

 

Etkinliğin ilk bölümünde Metastaz ve Cendere kitabını yazma nedenlerini anlatan Barış Terkoğlu, ikinci bölümde katılımcıların sorularını büyük bir titizlikle yanıtladı.

 

Kırmızı Kedi Yayınevi,  Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan tarafından kaleme alınan Metastaz ve Cendere kitaplarını kişiye özel imzalı şekilde Almanya'ya göndererek Münih ve Berlin'de  yaşayan kitapseverlerle buluşturmuştu.

 

munihinsesi.com / özel

    Münihin Sesi Sosyal Medya adresleri; FacebookSayfa➤ https://www.facebook.com/munihinsesi Instagram➤ https://www.instagram.com/munihinsesi FacebookGrup➤ https://www.facebook.com/groups/munihinsesi Youyube ➤ https://www.youtube.com/munihinsesi WhatsAppGrup ➤ +905368638699