CHP GENÇLERİ TOPLADI

CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz ve CHP Ankara Gençlik Kolları Başkanı Deniz Bozkurt’un katılımlarıyla gerçekleştirilen çalıştayda ilk olarak Türkiye gündeminde büyük bir yer kaplayan son 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçimleri hakkında konuşuldu, başkanların görüşleri alındı. Bu seçimlerin çalışmalarında sadece CHP’nin oy fazlalığı olan ilçelere değil, tüm ilçelere gidildiğinden; çalışmaların profesyonel ve bütünleştirici şekilde yürütüldüğünden ve tüm bunlar için gençlerin desteğini almanın başarıyı getirdiğinden bahsedildi.

 

Toplantıda Avrupa ve Türkiye arasındaki gençlik kolları ilişkileri hakkında fikirler sunuldu ve Avrupa içinde ve Avrupa – Türkiye arasında ortak projeler kararlaştırılırken, Ankara’da gerçekleştirilecek olan Kamp Projesi için hazırlıklar başlatıldı.

 

CHP Avrupa Gençlik Kolları’nın daha aktif olması için sosyal medya hesaplarının gerekliliği fikri sunuldu ve bu amaçla sosyal medya hesaplarının görevlileri belirlendi.

 

Ayrıca parti için çok önemli bir konu olan kurumsallaşma hakkında konuşuldu. Gençlik kollarının daha etkili bir iletişim içinde olması için birlik ve beraberlik içinde olmanın önemi vurgulandı.