BABA-OĞUL RİNGİN TOZUNU ATIYORLAR

Spor 23.10.2016 - 15:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1482+ kez okundu.
 

BABA-OĞUL RİNGİN TOZUNU ATIYORLAR

Geçtiğimiz günlerde üçüncü maçını da kazanarak üçte üç yapan Türk Boksör Emre Çukur’un babası Levent Çukur oğlu ile birlikte ringe çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.
Bu ay yürürlüğe giren bir kural ile Dünya Profesyonel Boks Federasyonu ile Amatör Boks Federasyonu anlaşmaya vardı  ve 21 Aralık tarihinde yapılacak toplantıya kadar Amatörde görev yapan antrenörlerin de ringe çıkmasına izin verildi.  Toplantıdan bu uygulamaya devam edilmesi kararı çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Emre Çukur’un üçüncü maçında dört rauntluk müsabakanın sonunda rakibi Mazen Girge’yi devirdiği maçta baba Levent Çukur Yardımcı Antrenör olarak görev yaptı.  Yardımcı Antrenörlük için izinin son anda  maç günü çıktığını belirten baba Levent Çukur; “Her zaman söylüyorum biz Emre evde baba-oğul, dışarıda arkadaş, salonda hoca ve öğrenciyiz. Emre’yi maçlara hazırlayan biri olarak yardımcı antrenör görevi ile  ringin kenarında olmak benim için çok büyük mutluluktu.”  dedi. 10 Aralık tarihinde Hamburg’ta dördüncü maçına çıkacak olan Emre Çukur’un tüm marketing işlerini Arcora yapıyor.  Ayrıca  Petkoviç’ten ayrılan Emre için baba Levent Çukur’un kendi management şirketini kurma yönünde çalışmaları devam ediyor.  munihinsesi.com / özel
Geçtiğimiz günlerde üçüncü maçını da kazanarak üçte üç yapan Türk Boksör Emre Çukur’un babası Levent Çukur oğlu ile birlikte ringe çıkmanın mutluluğunu yaşıyor.

Bu ay yürürlüğe giren bir kural ile Dünya Profesyonel Boks Federasyonu ile Amatör Boks Federasyonu anlaşmaya vardı  ve 21 Aralık tarihinde yapılacak toplantıya kadar Amatörde görev yapan antrenörlerin de ringe çıkmasına izin verildi.  Toplantıdan bu uygulamaya devam edilmesi kararı çıkması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Emre Çukur’un üçüncü maçında dört rauntluk müsabakanın sonunda rakibi Mazen Girge’yi devirdiği maçta baba Levent Çukur Yardımcı Antrenör olarak görev yaptı.

 Yardımcı Antrenörlük için izinin son anda  maç günü çıktığını belirten baba Levent Çukur; “Her zaman söylüyorum biz Emre evde baba-oğul, dışarıda arkadaş, salonda hoca ve öğrenciyiz. Emre’yi maçlara hazırlayan biri olarak yardımcı antrenör görevi ile  ringin kenarında olmak benim için çok büyük mutluluktu.”  dedi.

10 Aralık tarihinde Hamburg’ta dördüncü maçına çıkacak olan Emre Çukur’un tüm marketing işlerini Arcora yapıyor.  Ayrıca  Petkoviç’ten ayrılan Emre için baba Levent Çukur’un kendi management şirketini kurma yönünde çalışmaları devam ediyor. 

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.