EMRE ÇUKUR EMİN ADIMLARLA

Spor 21.07.2016 - 09:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2403+ kez okundu.
 

EMRE ÇUKUR EMİN ADIMLARLA

Petkos LMS tarafından gerçekleştirilen boks gecesinde Türk boksör Emre Çukur ikinci maçında Bosnalı rakibi Mirko Zdralo’yu yenerek ikide iki yaptı.
Hotel Dolce'nin 3 bin kişilik salonunda gerçekleştirilen boks karşılaşmasında Emre’yi desteklemek için çok sayıda Türk salonun yolunu tuttu. Emre’nin taraftarları üzerinde Emre’nin fotoğrafı olan  tişörtler giydi. Maç öncesinde oldukça heyecanlı gözüken Emre; “Çok heyecanlıyım. Buraya  beni desteklemeye gelen  herkese çok teşekkür ederim. Gelenlerin yüzlerini kara çıkarmayacağım” dedi. 12 karşılaşmanın yapıldığı boks gecesinde altıncı sırada ringe çıkan Emre Çukur’un adı okunduğunda salonda büyük bir coşku yaşandı. Emre,  alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde ringe çıktı Maçın başlaması ile birlikte Emre Çukur Bosnalı rakibi Mirko Zdralo’na kısa sürede üstünlük sağladı. Emre’nin taraftarları maç boyunca yerinde durmadı. Baba Levent Çukur maçın başından sonuna kadar heyecan içerisindeydi.  Maçın dördüncü raundunda Emre Çukur sayı üstünlüğü ile galip gelen taraf  oldu. Maçın ardından omuzlar üzerinde taşınan Emre Çukur sevincini kendisini destekleyen taraftarların yanına giderek kutladı. Maçtan sonra Münihin Sesi’ne konuşan Emre Çukur “Çok güzeldi, bu duyguyu yaşamak lazım” dedi. Hedeflerine adım adım yaklaştıklarını belirten baba Levent Çukur; “Bu duyguyu yaşamak gerekiyor. Adım adım, yavaş yavaş yukarıya çıkıyoruz. Hedefimiz dünya şampiyonluğu. İki senelik bir zaman içerisinde hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz” dedi. Deniz GEZGİNCİ munihinsesi.com / özel
Petkos LMS tarafından gerçekleştirilen boks gecesinde Türk boksör Emre Çukur ikinci maçında Bosnalı rakibi Mirko Zdralo’yu yenerek ikide iki yaptı.

Hotel Dolce'nin 3 bin kişilik salonunda gerçekleştirilen boks karşılaşmasında Emre’yi desteklemek için çok sayıda Türk salonun yolunu tuttu. Emre’nin taraftarları üzerinde Emre’nin fotoğrafı olan  tişörtler giydi.

Maç öncesinde oldukça heyecanlı gözüken Emre; “Çok heyecanlıyım. Buraya  beni desteklemeye gelen  herkese çok teşekkür ederim. Gelenlerin yüzlerini kara çıkarmayacağım” dedi.

12 karşılaşmanın yapıldığı boks gecesinde altıncı sırada ringe çıkan Emre Çukur’un adı okunduğunda salonda büyük bir coşku yaşandı. Emre,  alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde ringe çıktı

Maçın başlaması ile birlikte Emre Çukur Bosnalı rakibi Mirko Zdralo’na kısa sürede üstünlük sağladı. Emre’nin taraftarları maç boyunca yerinde durmadı. Baba Levent Çukur maçın başından sonuna kadar heyecan içerisindeydi.  Maçın dördüncü raundunda Emre Çukur sayı üstünlüğü ile galip gelen taraf  oldu.

Maçın ardından omuzlar üzerinde taşınan Emre Çukur sevincini kendisini destekleyen taraftarların yanına giderek kutladı.

Maçtan sonra Münihin Sesi’ne konuşan Emre Çukur “Çok güzeldi, bu duyguyu yaşamak lazım” dedi.


Hedeflerine adım adım yaklaştıklarını belirten baba Levent Çukur; “Bu duyguyu yaşamak gerekiyor. Adım adım, yavaş yavaş yukarıya çıkıyoruz. Hedefimiz dünya şampiyonluğu. İki senelik bir zaman içerisinde hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz” dedi.


Deniz GEZGİNCİ
munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.