LANDSHUT 23 NİSANI KUTLADI

Yaşam 15.05.2019 - 14:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1597+ kez okundu.
 

LANDSHUT 23 NİSANI KUTLADI

Landshut Alte Kaserne’de, Landshut Türk-Alman Okul Aile Birliğinin yeni yönetiminin organize ettiği 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşkuyla kutlandı.
Landshut ve çevresi Türkçe öğretmeni Murat Kayhan’nın yönetiminde çocuklarımız şiirler okundular ve tiyatro gösterisi sundular.   23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramına  Pakistan, Suriye, Arnavut ve Hindistandanlı çocukların folklor gösterileri çok renkli geçti ve güne anlam kattı.   Çok sayıda konuğun katıldığı 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına  T.C. Münih Konsolosluğu Eğitim Ateşesi Prof. Dr. Mustafa Çakır, Landshut şehri 2.Belediye Başkanı Thomas Keyßner'in yanısıra UİD, İGMG, Landshut Fenerbahçeliler Derneği,Landshut Ditib Camii, TAT Bayern, Türk Folklor Erding, Karadeniz Kültür ve Dayanışma derneği yönetimi ve daha birçok sivil toplum kuruluşu katıldı. 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramında  tombala çekilişi yapıldı. Annelere çiçekler verildi.     Tevfik ŞENDÖL / Landshut
Landshut Alte Kaserne’de, Landshut Türk-Alman Okul Aile Birliğinin yeni yönetiminin organize ettiği 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük coşkuyla kutlandı.

Landshut ve çevresi Türkçe öğretmeni Murat Kayhan’nın yönetiminde çocuklarımız şiirler okundular ve tiyatro gösterisi sundular.

 

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramına  Pakistan, Suriye, Arnavut ve Hindistandanlı çocukların folklor gösterileri çok renkli geçti ve güne anlam kattı.

 

Çok sayıda konuğun katıldığı 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına  T.C. Münih Konsolosluğu Eğitim Ateşesi Prof. Dr. Mustafa Çakır, Landshut şehri 2.Belediye Başkanı Thomas Keyßner'in yanısıra UİD, İGMG, Landshut Fenerbahçeliler Derneği,Landshut Ditib Camii, TAT Bayern, Türk Folklor Erding, Karadeniz Kültür ve Dayanışma derneği yönetimi ve daha birçok sivil toplum kuruluşu katıldı. 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramında  tombala çekilişi yapıldı. Annelere çiçekler verildi.  

 

Tevfik ŞENDÖL / Landshut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.