MÜNİH KİTAP KULÜBÜ'NDE KONU GÜNDELİK HAYATTA TÜRKÇE

Münih Kitap Kulübü 23.01.2021 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2556+ kez okundu.
 

MÜNİH KİTAP KULÜBÜ'NDE KONU GÜNDELİK HAYATTA TÜRKÇE

Münih Kitap Kulübü tarafından bu akşam (23 Ocak Cumartesi) Almanya saati ile 20.00’de “Gündelik Hayatta Türkçe” semineri düzenlenecek.
Münih Kitap Kulübü tarafından 23 Ocak Cumartesi günü Almanya saati ile 20.00’de “Gündelik Hayatta Türkçe” semineri düzenlenecek.   Yüksek Endüstri Mühendisi Elvan Eroğlu Bekdemir moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan etkinliği Türk Dil Kurumu Ekonometri Terimleri Çalışma Grubu Uyesi Prof. Dr. Mehmet Vedat Pazarlıoğlu sunacak.   Zoom üzerinden online seminer şeklinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte gündelik hayatımızda kullandığımız Türkçe’yi ne kadar doğru kullandığımız ile ilgili farkındalık yaratılmaya çalışılacak.   Çocuklar ve yetişkinlere yönelik düzenlenecek olan etkinliğe katılımın sınırlı olacağı için katılmak isteyenlerin denizgezginci@hotmail.com adresine mail göndermeleri gerekmektedir. Seminer ücretsizdir.   munihinsesi.com / özel  
Münih Kitap Kulübü tarafından bu akşam (23 Ocak Cumartesi) Almanya saati ile 20.00’de “Gündelik Hayatta Türkçe” semineri düzenlenecek.
Münih Kitap Kulübü tarafından 23 Ocak Cumartesi günü Almanya saati ile 20.00’de “Gündelik Hayatta Türkçe” semineri düzenlenecek.
 
Yüksek Endüstri Mühendisi Elvan Eroğlu Bekdemir moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan etkinliği Türk Dil Kurumu Ekonometri Terimleri Çalışma Grubu Uyesi Prof. Dr. Mehmet Vedat Pazarlıoğlu sunacak.
 
Zoom üzerinden online seminer şeklinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte gündelik hayatımızda kullandığımız Türkçe’yi ne kadar doğru kullandığımız ile ilgili farkındalık yaratılmaya çalışılacak.
 
Çocuklar ve yetişkinlere yönelik düzenlenecek olan etkinliğe katılımın sınırlı olacağı için katılmak isteyenlerin denizgezginci@hotmail.com adresine mail göndermeleri gerekmektedir. Seminer ücretsizdir.
 
munihinsesi.com / özel
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.