MÜNİH’TE FUTBOL TURNUVASI HEYECANI

Spor 06.06.2019 - 14:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2557+ kez okundu.
 

MÜNİH’TE FUTBOL TURNUVASI HEYECANI

T.C. Münih Başkonsolosluğu tarafından her yıl düzenlenen Atatürk Kupası futbol turnuvası bu yıl 09 Haziran Pazar günü saat 11.00 de Garching’de gerçekleştirilecek.
Turnuva A ve B olmak üzere iki gruptan gerçekleştirilecek ve toplam on  takım katılacak. Atatürk Kupası futbol turnuvası  kura çekimi turnuvaya katılacak takımların yetkililerinin katılımı ile 05 Haziran Çarşamba günü konsolosluk binasında gerçekleştirilen kura çekimi ile yapıldı. Gerçekleştirilen kuraya göre A Grubunda FC Anadolu Bayern  - Türkgücü Dingolfing – Internationale Taufkirchen – SV Akgüney Spor – FC Grün Weiss Ingolstadt takımları, B Grubunda FC Türkgücü Ingolstadt – FC Türk Sport Garching – SV Türkspor Allach – Vatanspor Freising – SV İstiklal München yer aldı. Sportanlage Stadion am See 85748 Garching adresinde   gerçekleştirilecek olan turnuva öncesinde Münih Başkonsolosluğu’nun resmi sosyal medya hesabında yapılan açıklamada; “Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz ve herkesi turnuvaya bekliyoruz” ifadesi yer aldı. Munihinsesi.com / özel
T.C. Münih Başkonsolosluğu tarafından her yıl düzenlenen Atatürk Kupası futbol turnuvası bu yıl 09 Haziran Pazar günü saat 11.00 de Garching’de gerçekleştirilecek.

Turnuva A ve B olmak üzere iki gruptan gerçekleştirilecek ve toplam on  takım katılacak. Atatürk Kupası futbol turnuvası  kura çekimi turnuvaya katılacak takımların yetkililerinin katılımı ile 05 Haziran Çarşamba günü konsolosluk binasında gerçekleştirilen kura çekimi ile yapıldı.

Gerçekleştirilen kuraya göre A Grubunda FC Anadolu Bayern  - Türkgücü Dingolfing – Internationale Taufkirchen – SV Akgüney Spor – FC Grün Weiss Ingolstadt takımları, B Grubunda FC Türkgücü Ingolstadt – FC Türk Sport Garching – SV Türkspor Allach – Vatanspor Freising – SV İstiklal München yer aldı.

Sportanlage Stadion am See 85748 Garching adresinde   gerçekleştirilecek olan turnuva öncesinde Münih Başkonsolosluğu’nun resmi sosyal medya hesabında yapılan açıklamada; “Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz ve herkesi turnuvaya bekliyoruz” ifadesi yer aldı.

Munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.