ŞEHİRDE YAZ BAŞLIYOR

Duyurular 13.07.2021 - 14:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1779+ kez okundu.
 

ŞEHİRDE YAZ BAŞLIYOR

Oktoberfest’in iki yıl üst üste iptal edilmesinin ardından ilk olarak geçtiğimiz yıl başlayan “Sommer in der Stadt” (Şehirde Yaz) etkinlikleri bu sene de devam edecek. Festival heyecanı 29 Temmuz – 22 Ağustos tarihleri arasında şehrin dört bir yanında yaşanacak.
Oktoberfest’in iki yıl üst üste iptal edilmesinin ardından Münih'te ilk olarak geçtiğimiz yıl başlatılan “Sommer in der Stadt” (Şehirde Yaz) etkinlikleri bu sene de devam edecek. Festival heyecanı 29 Temmuz – 22 Ağustos tarihleri arasında şehrin dört bir yanında yaşanacak.   “Şehirde Yaz” etkinliklerinin iki önemli amacı bulunuyor.  Esnafın iptal edilen Oktoberfest'ten elde ettiği geliri kısmen telafi etmelerine yardımcı olmak ve yaz aylarında vatandaşlara çeşitlilik sunmak.   Şehirde Yaz etkinliklerinin gerçekleştirileceği başlıca yerler şöyle;   Theresienwiese'de, Green City'nin palmiye bahçesi şimdiden Karayip havası yaratmak için hazırlanıyor. Büyük minderli koltuklarda güneşin ve  yanınızda getirdiğiniz atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz.   Olympiapark'ta, Olympiastadion'daki kültür programı 23 Temmuz'da başlayacak. Buna ek olarak, Temmuz ayının sonundan itibaren Hans-Jochen-Vogel-Platz çevresinde gezintiler, tezgahlar, atlı karıncalar ve diğer ilgi çekici mekanlar açılacak. Geçen yıl olduğu gibi Königsplatz'ta bu yıl da göz alıcı bir dönme dolap kurulmaya başlandı.  Ayrıca, şehirdeki kültürel yaz ve Bavyera kültür yazı "Bavyera oyunları" kapsamında çok çeşitli konserler ve kültürel etkinlikler düzenlenecek. Ebenböckhaus parkındaki Pasinger fabrikasında "yaz tazeliği" Ağustos ortasına kadar gerçekleşecek. Açık hava festivalinde konserler, kabare ve tiyatro gösterileri yer alacak. Buna ek olarak, yaz boyunca, Orleansplatz ve  Weißenburger Platz çevresindeki bölge de dahil olmak üzere şehir genelinde standlar kurulacak.   munihinsesi.com / özel
Oktoberfest’in iki yıl üst üste iptal edilmesinin ardından ilk olarak geçtiğimiz yıl başlayan “Sommer in der Stadt” (Şehirde Yaz) etkinlikleri bu sene de devam edecek. Festival heyecanı 29 Temmuz – 22 Ağustos tarihleri arasında şehrin dört bir yanında yaşanacak.

Oktoberfest’in iki yıl üst üste iptal edilmesinin ardından Münih'te ilk olarak geçtiğimiz yıl başlatılan “Sommer in der Stadt” (Şehirde Yaz) etkinlikleri bu sene de devam edecek. Festival heyecanı 29 Temmuz – 22 Ağustos tarihleri arasında şehrin dört bir yanında yaşanacak.

 

“Şehirde Yaz” etkinliklerinin iki önemli amacı bulunuyor.  Esnafın iptal edilen Oktoberfest'ten elde ettiği geliri kısmen telafi etmelerine yardımcı olmak ve yaz aylarında vatandaşlara çeşitlilik sunmak.

 

Şehirde Yaz etkinliklerinin gerçekleştirileceği başlıca yerler şöyle;

 

Theresienwiese'de, Green City'nin palmiye bahçesi şimdiden Karayip havası yaratmak için hazırlanıyor. Büyük minderli koltuklarda güneşin ve  yanınızda getirdiğiniz atıştırmalıkların tadını çıkarabilirsiniz.

 

Olympiapark'ta, Olympiastadion'daki kültür programı 23 Temmuz'da başlayacak. Buna ek olarak, Temmuz ayının sonundan itibaren Hans-Jochen-Vogel-Platz çevresinde gezintiler, tezgahlar, atlı karıncalar ve diğer ilgi çekici mekanlar açılacak.


Geçen yıl olduğu gibi Königsplatz'ta bu yıl da göz alıcı bir dönme dolap kurulmaya başlandı.  Ayrıca, şehirdeki kültürel yaz ve Bavyera kültür yazı "Bavyera oyunları" kapsamında çok çeşitli konserler ve kültürel etkinlikler düzenlenecek.


Ebenböckhaus parkındaki Pasinger fabrikasında "yaz tazeliği" Ağustos ortasına kadar gerçekleşecek. Açık hava festivalinde konserler, kabare ve tiyatro gösterileri yer alacak.


Buna ek olarak, yaz boyunca, Orleansplatz ve  Weißenburger Platz çevresindeki bölge de dahil olmak üzere şehir genelinde standlar kurulacak.

 

munihinsesi.com / özel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.