VATAN AŞKINA OTOBÜSLE MÜNİH'TEN İSTANBUL'A OY KULLANMAYA

Siyaset 22.06.2019 - 14:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 2486+ kez okundu.
 

VATAN AŞKINA OTOBÜSLE MÜNİH'TEN İSTANBUL'A OY KULLANMAYA

CHP Bavyera-Münih Birliği tarafından 23 Haziran seçimleri için başlatılan kampanya ile Münih ve çevresinde okuyan İstanbul nüfusuna kayıtlı öğrenciler, oy vermek için otobüsle önceki gün Münih Otogarı'ndan yola çıktı. Gençler 2500 kilometre yolu iki gün 30 saatte gidecekler.
CHP Münih-Bavyera Birliği organizasyonu ile Münih'ten İstanbul'a oy vermek için otobüsle gidecek olan öğrenciler Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile „Her şey çok güzel olacak“ sloganları eşliğinde kalabalık bir grup tarafından önceki gün Münih Otogarı'ndan uğurlandı.  CHP Münih- Bavyera Birliği 2. Başkanı Hurşit Gündüz yaptığı basın açıklamasında; „ 23 Haziranda ikinci defa yapılacak olan İstanbul seçimlerine destek vermek için seçmen kayıtları İstanbul'da bulunan Bayvera ve Münih çevresinde üniversite okuyan, Cumhuriyet'e ve demokrasiye yürekten inanan öğrenci kardeşlerimizi Münih'ten İstanbul seçimine uğurlamak için, yolcu etmek için buradayız. Bizlere bu konuda destek veren üye ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm Türkiye biliyor ki 31 Mart'taki seçimi millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu kazanmıştı. Fakat AKP'nin baskıları ile yandaş seçim kurulu gibi çalışan yüksek seçim kurulu bu seçimi iptal etti. Bu davranış dünya ve Türkiye demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. 17 yıldır iktidarda olan AKP zihniyeti sadece 82 milyonun haklarını ekonomik olarak değil aynı zamanda son yaşanan bu olaylarla demokrasiyi, hukuku, sandık güvenliğini, milli iradeyi de yok saymıştır. Bu durum milyonlarca Atatürk , Cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı yurttaşlarımız tarafından hiç bir şekilde kabul edilemez. Bu durumu şiddetle kınıyoruz. Biz diyoruz ki Ekrem İmamoğlu yine kazanacak, demokrasi kazanacak. Sandığa giderek oy verecek olan milyonlarca vatandaşımıza, sandıklarda saatlerce görev yapacak olan demokrasi emekçilerine Münih'ten kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz. Herkesin sandığa gitmesini, Ekrem İmamoğlu gibi güzel ve demokrat bir insanı desteklemesini gönülden istiyoruz“ dedi.   CHP Bavyera – Münih Gençlik Kolları Başkanı Utku Öziz yaptığı açıklamada; „Kampanyamıza destek veren Ayşe ablaya, dönerci Ahmet ağabeye, destek veren öğrenci arkadaşım Atakan'a herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde bu arkadaşlarımız vatanlarına gidecekler ve demokratik haklarına sahip çıkacaklar. Maalesef demokratik olarak seçilmiş bir başkan olan Ekrem İmamoğlu'nun kararı ve 16 milyon insanın kararı yok sayılmıştır. Bunu biz kesinlikle kabul etmiyoruz ve kabul etmediğimizi binlerce kilometre uzak mesafeden gelerek, derslerimizden kalarak vatan ve millet sevgimizi, aile sevgimizi göstermeye çalışıyoruz“ dedi. Deniz Gezginci / MÜNİH
CHP Bavyera-Münih Birliği tarafından 23 Haziran seçimleri için başlatılan kampanya ile Münih ve çevresinde okuyan İstanbul nüfusuna kayıtlı öğrenciler, oy vermek için otobüsle önceki gün Münih Otogarı'ndan yola çıktı. Gençler 2500 kilometre yolu iki gün 30 saatte gidecekler.

CHP Münih-Bavyera Birliği organizasyonu ile Münih'ten İstanbul'a oy vermek için otobüsle gidecek olan öğrenciler Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile „Her şey çok güzel olacak“ sloganları eşliğinde kalabalık bir grup tarafından önceki gün Münih Otogarı'ndan uğurlandı. 


CHP Münih- Bavyera Birliği 2. Başkanı Hurşit Gündüz yaptığı basın açıklamasında; „ 23 Haziranda ikinci defa yapılacak olan İstanbul seçimlerine destek vermek için seçmen kayıtları İstanbul'da bulunan Bayvera ve Münih çevresinde üniversite okuyan, Cumhuriyet'e ve demokrasiye yürekten inanan öğrenci kardeşlerimizi Münih'ten İstanbul seçimine uğurlamak için, yolcu etmek için buradayız. Bizlere bu konuda destek veren üye ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm Türkiye biliyor ki 31 Mart'taki seçimi millet ittifakının adayı Ekrem İmamoğlu kazanmıştı. Fakat AKP'nin baskıları ile yandaş seçim kurulu gibi çalışan yüksek seçim kurulu bu seçimi iptal etti. Bu davranış dünya ve Türkiye demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. 17 yıldır iktidarda olan AKP zihniyeti sadece 82 milyonun haklarını ekonomik olarak değil aynı zamanda son yaşanan bu olaylarla demokrasiyi, hukuku, sandık güvenliğini, milli iradeyi de yok saymıştır. Bu durum milyonlarca Atatürk , Cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı yurttaşlarımız tarafından hiç bir şekilde kabul edilemez. Bu durumu şiddetle kınıyoruz. Biz diyoruz ki Ekrem İmamoğlu yine kazanacak, demokrasi kazanacak. Sandığa giderek oy verecek olan milyonlarca vatandaşımıza, sandıklarda saatlerce görev yapacak olan demokrasi emekçilerine Münih'ten kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz. Herkesin sandığa gitmesini, Ekrem İmamoğlu gibi güzel ve demokrat bir insanı desteklemesini gönülden istiyoruz“ dedi.

 

CHP Bavyera – Münih Gençlik Kolları Başkanı Utku Öziz yaptığı açıklamada; „Kampanyamıza destek veren Ayşe ablaya, dönerci Ahmet ağabeye, destek veren öğrenci arkadaşım Atakan'a herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde bu arkadaşlarımız vatanlarına gidecekler ve demokratik haklarına sahip çıkacaklar. Maalesef demokratik olarak seçilmiş bir başkan olan Ekrem İmamoğlu'nun kararı ve 16 milyon insanın kararı yok sayılmıştır. Bunu biz kesinlikle kabul etmiyoruz ve kabul etmediğimizi binlerce kilometre uzak mesafeden gelerek, derslerimizden kalarak vatan ve millet sevgimizi, aile sevgimizi göstermeye çalışıyoruz“ dedi.


Deniz Gezginci / MÜNİH

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.