BRUNCH’LA DOSTLUK TAZELEDİLER

Yaşam 12.12.2016 - 06:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 20:21 1602+ kez okundu.
 

BRUNCH’LA DOSTLUK TAZELEDİLER

Oberschleissheim Türk-Alman Dostluk Derneği’nin (OTADD) düzenlediği “Noel Brunch”’da ilçede yaşayan Türk ve Almanlar dostluk tazelediler.
Almanya’nın Münih kenti yakınlarında faaliyet gösteren Oberschleissheim Türk-Alman Dostluk Derneği’nin (OTADD)  düzenlediği “Noel Brunch”’da ilçede yaşayan Türk ve Almanlar dostluk tazelediler. “Bürgerhaus Restoran” ta düzenlenen etkinliğe Alman konuklar Türklerden daha fazla ilgi gösterdiler. OTADD Başkanı Fehime Akıllıgil tüm konuklarla teke tek ilgilenirken, davetin mükemmel geçmesi için büyük çaba harcadı. Akıllıgil, etkinlikte yaptığı kısa konuşmada “artık bizler burada kalıcıyız ve bu ilçede Alman dostlarımızla barış içerisinde mutlu bir şekilde yaşıyoruz” dedi. Oberschleissheim Belediye Başkanı Christian Kuchlbauer ise yaptığı konuşmada Türk-Alman dostluğuna verdiği önemi vurgulayıp, Fehime Akıllıgil ve arkadaşlarının OTADD bünyesinde ilçedeki örnek faaliyetlerini övdü. Etkinlikte konuklara Mevlit Kandili nedeniyle irmik helvası da dağıtıldı.     Ahmet İNCEL / OBERSCHLEİSSHEİM
Oberschleissheim Türk-Alman Dostluk Derneği’nin (OTADD) düzenlediği “Noel Brunch”’da ilçede yaşayan Türk ve Almanlar dostluk tazelediler.

Almanya’nın Münih kenti yakınlarında faaliyet gösteren Oberschleissheim Türk-Alman Dostluk Derneği’nin (OTADD)  düzenlediği “Noel Brunch”’da ilçede yaşayan Türk ve Almanlar dostluk tazelediler.

“Bürgerhaus Restoran” ta düzenlenen etkinliğe Alman konuklar Türklerden daha fazla ilgi gösterdiler. OTADD Başkanı Fehime Akıllıgil tüm konuklarla teke tek ilgilenirken, davetin mükemmel geçmesi için büyük çaba harcadı.

Akıllıgil, etkinlikte yaptığı kısa konuşmada “artık bizler burada kalıcıyız ve bu ilçede Alman dostlarımızla barış içerisinde mutlu bir şekilde yaşıyoruz” dedi. Oberschleissheim Belediye Başkanı Christian Kuchlbauer ise yaptığı konuşmada Türk-Alman dostluğuna verdiği önemi vurgulayıp, Fehime Akıllıgil ve arkadaşlarının OTADD bünyesinde ilçedeki örnek faaliyetlerini övdü. Etkinlikte konuklara Mevlit Kandili nedeniyle irmik helvası da dağıtıldı.    

Ahmet İNCEL / OBERSCHLEİSSHEİM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve munihinsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.